Találatok a antiszemitizmus címkére

Találatok száma: 4

PL: Nem antiszemita, hanem rendszerellenes - Anelka

2013-12-29 18:26:05

A West Bromwich Albion labdarúgócsapatát erősítő Nicolas Anelka tagadja, hogy a West Ham United elleni gólöröme rasszista vagy antiszemita jelentéssel bírna.

rasszizmus antiszemitizmus West Ham United West Bromwich Albion Nicolas Anelka

Az MLSZ pert indít a stadionbezárásért felelős fanatikusok ellen

2013-01-16 11:36:47

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke a Magyar Labdarúgás Fórumán bejelentette: televíziós és videofelvételek alapján megpróbálják beazonosítani a Magyarország–Izrael felkészülési mérkőzés alatt antiszemita rigmusokkal kirukkoló – és ezzel a FIFA „kapuzáró” döntését kiváltó – fanatikusokat, és polgári peres eljárásban próbálják tőlük behajtani a Magyarország–Románia vb-selejtezőn kieső várható bevételt (ha a nemzetközi szövetség döntése a fellebbezés ellenére sem változik) és a FIFA bírságát is.

rasszizmus labdarúgás antiszemitizmus Magyarország MLSZ Izrael

Válogatott: Zéró tolerancia van, de a büntetés aránytalan - Hadas

2013-01-11 10:05:54

Váratlan volt-e, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség „kaput zárt” a magyar–román vb-selejtezőre, vagy a FIFA által meghirdetett zérótolerancia-elv következetes alkalmazásának kárvallottja az MLSZ? A Nemzeti Sport Hadas Miklós szociológust, a Futball és társadalmi identitás című tanulmány szerzőjét kérdezte.

rasszizmus labdarúgás antiszemitizmus Hadas Miklós

FIFA: a bolgárok is fellebbeznek a kapuzárás ellen

2013-01-09 19:56:27

A Bolgár Labdarúgó Szövetség (BFU) – a magyarhoz hasonlóan – fellebbez a nemzetközi szövetség (FIFA) súlyos büntetése ellen, melynek értelmében a válogatott a következő hazai világbajnoki selejtezőjét zárt kapuk mögött lesz kénytelen lejátszani.

vb-selejtező vb 2014 rasszizmus labdarúgás antiszemitizmus Románia