A megérdemelt figyelem (?)

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.06.18. 13:06
Mielőtt még megjelenne a "bevezető szezon" című cikk második, azaz befejező része, addig ellőtte említsük meg a testvér oldalainkat, de legfőbb...

Mielőtt még megjelenne a "bevezető szezon" című cikk második, azaz befejező része, addig ellőtte említsük meg a testvér oldalainkat, de legfőbb képen a legaktívabb testvér oldalunkat!Mielőtt még megjelenne a "bevezető szezon" című cikk második, azaz befejező része, addig ellőtte említsük meg a testvér oldalainkat, de legfőbb képen a legaktívabb testvér oldalunkat!

Legaktívabb testvér oldalunk kétség kívül a PORTSMOUTH FC - MAGYAR RAJONGÓI OLDAL !

Nem tagadás, a Portsmouth oldala aktívabb, mint a Norwich City magyar blog!Van, hogy naponta akár több új hírt is megjelenít az oldal és azokat a lehető legrészletesebben.

Az oldal színvonala egyszerűen fantasztikus, mivel rengeteg hírt olvashatunk a szebb napokat is átélt, Portsmouth FC-ről.

Sajnos az érdeklődők száma már nem ennyire fantasztikus. Az oldal kedvelése csak enyhén van 200 felett, de a Norwich blog véleménye szerint biztos, hogy vannak akiket érdekelhet egy szebb napokat átélt klub történései.

Akit esetleg a Portsmouth FC - Magyar rajongói blog az kattintson IDE.

További testvér oldalként megemlíthetjük a Newcastle United Magyarország-ot.

A 2012 december 23-án létrejött oldalnak elég sok követője van. Az 557 kedvelő önmagáért beszél, de akár a 600 is meglehet nekik, akár a nyár közepére.

A legutóbbi bajnokság 10. helyén végző csapat magyar oldala is megérdemli a dicsérő szavakat, mivel az oldal elég aktívan közli a csapattal kapcsolatos híreket.

Az oldalukat a magyarországi Newcastle drukkerek könnyen megtalálhatják, de akik egy kicsit is szimpatizálnak a szarkákkal, azoknak figyelmébe ajánljuk az oldalt.

Végezetül említsük meg a Senso Magico és a West Bromwich Albion FC Hungary-t.

A két oldalról tömören annyi, hogy a Senso Magico együttese a Norwich City-nek szurkol, így természetesen szeretnénk, ha az oldalukat minél többen követnék és innen is kívánjuk a lehető legjobbat a zenekarnak.

West Bromwich Albion crest.pngVégezetül a West Bromwich Albion FC Hungary-t említhetjük meg. A bennmaradt a Premier Ligában és a következő szezont már új edzővel kezdik meg.

A WBA FC Hungary oldal követőinek száma alig haladja meg a 200-at, de ezt az oldalt is lehet követni. Bár az oldal ritkábban aktív, mint a Newcastle és a Portsmouth oldala, de mikor jelentkezik az oldal új hírrel ,azt igyekszik a lehető legfrappánsabban megfogalmazni.

Hajrá testvéroldalak!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik