Távozó kanáriak

Vágólapra másolva!
2014.05.13. 22:05
A kiesés miatt több játékos is távozhat a klubtól. A-tól Z-ig végig nézve a klub játékosait, fény derül arra, hogy ki maradna és ki menne. ...

A kiesés miatt több játékos is távozhat a klubtól. A-tól Z-ig végig nézve a klub játékosait, fény derül arra, hogy ki maradna és ki menne.A kiesés miatt több játékos is távozhat a klubtól. A-tól Z-ig végig nézve a klub játékosait, fény derül arra, hogy ki maradna és ki menne.

Először jöjjenek a csatárok!

A Sunderland a nyáron mindenképp szeretne egy csatárt igazolni, a célpont Becchio lehet. Gary Hooper szerződésében van egy záradék, mely szerint ha a csapat kiesik, a Celtic visszaveheti.

Hooper egyébként szívesen maradna a Premier ligában. A szezon második legrosszabb igazolása Wolfswinkel is távozhat, mivel a klubnál elégedetlenek a teljesítményével.

Nem valószínű, hogy a klub végleg megveszi Elmander-t. Jamar Loza és a két Murphy fivér nagy valószínűséggel marad. A Norwich-nak tehát nyáron mindenképp új csatárok után kell néznie.

Középpályások!
A nyáron nagy lesz a harc Snodgrass-ért és Leroy Fer-ét, akikért több klub is versenyzik, így nem valószínű, hogy maradnak.

Surman végleg maradna a Bournemouth-ban. Elliott Bennett valószínűleg marad a klubnál. Tettey-ről nem tudni, hogy megy vagy marad.

Továbbá az alábbi középpályásokról sincs semmi hír: Redmond, David Fox, Howson, Johnson és Pilkington. Hoolahan távozása kérdéses, de valószínűbb, hogy távozik. Guttierez-t a klub nem veszi meg végleg.

Hátvédek és kapusok!
Bassong szívesen maradna a Premier ligában. Ruddy-ért a Stoke és a Crystal Palace érdeklődik, de a hálóőr maradni akar a klubnál. Mark Bunn szerződése lejár és egyenlőre semmi hír nincs arról, hogy menne vagy maradna.

Declan Rudd-ot a Preston ismét megpróbálja végleg megszerezni. Turner szerződése is lejár, róla sincs hír. Yobo többször hangoztatta, hogy maradna, de kérdés, hogy jönne-e a Championship-be.

Továbbá semmi hír nincs a szurkolók által év játékosának szavazott Carlo Nash-ról, valamint Russell Martin-ról, Ollson-ról, Ryan Bennett-ről, Whittaker-ről és Garrido-ról.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik