Búcsúzás a kölcsönjátékosoktól!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.05.20. 11:05
A 3 kölcsönvett játékosától elbúcsúzhat a klub és aligha valószínű, hogy valamelyikőjük is visszatér. Johan Elmander: A török Galatasaray-tól...

A 3 kölcsönvett játékosától elbúcsúzhat a klub és aligha valószínű, hogy valamelyikőjük is visszatér.A 3 kölcsönvett játékosától elbúcsúzhat a klub és aligha valószínű, hogy valamelyikőjük is visszatér.

Johan Elmander: A török Galatasaray-tól kölcsönvett svéd csatár, nem váltotta be a hozzá fűződő reményeket. Pályafutása során a Bolton-nál begyűjtött Premier liga-s tapasztalai sem voltak elegek arra, hogy maradjon. Az idei szezonban 34 Norwich meccsen léphetett pályára, de összesen csak 3 gólt szerzett. Érthető, hogy a klubnak nem kell.

Jonas Gutierrez: A Newcastle ikonja csak télen csatlakozott a klubhoz, valószínűleg a Hughton-nal való ismeretsége miatt. A klub történelme során ő volt a második argentin játékos, Luciano Becchio után.

De sem Becchio-nak, sem Gutierrez-nek nem jött be a Norwich-os karrier. Mindössze 4 mérkőzésen léphetett pályára, de időközben le is sérült.

Az argentin középpályás mindenképp szeretett volna játszani a közelgő VB miatt, de ez nem jött össze.

Joseph Yobo: Az egyetlen kölcsön játékos, aki bevált. Bár ő is csak télen érkezett, de ennek ellenére hamar a kezdőben találta magát. Igaz, ehhez Turner sérülése is kellett.

Yobo-nak nagyon bejött a Norwich-os élet és bár csak 8 Norwich-os meccsen játszott, ő mégis többször hangoztatta, hogy maradni szeretne.

A csapat kiesése azonban megváltoztathatja Yobo nézeteit, aki a jövöjét illető kérdéseket csak a VB után hajlandó megválaszolni. Időközben ügynöke elmondta, hogy Yobo valószínűleg a Qatar-i bajnokságban folytathatja karrierjét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik