Mi lesz veled Norwich City (?)

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.04.27. 19:04
Mi lesz ha kiesünk? Hol van Hoolahan? és még lehetne kérdezősködni a Norwich City-vel kapcsolatosan. Van amit csak idővel lehet megtudni, de pár...

Mi lesz ha kiesünk? Hol van Hoolahan? és még lehetne kérdezősködni a Norwich City-vel kapcsolatosan. Van amit csak idővel lehet megtudni, de pár dologra már most van válasz.Mi lesz ha kiesünk? Hol van Hoolahan? és még lehetne kérdezősködni a Norwich City-vel kapcsolatosan. Van amit csak idővel lehet megtudni, de pár dologra már most van válasz.

Hová tűnt Hoolahan? Hoolahan-nel kapcsolatos hír, hogy valószínűleg, a szezon végén távozik. Ex menedzserünk Hughton irányítása alatt fokozatosan kikerült a kezdő csapatból, de mivel a szezon végén távozna, ezért Adams is inkább "jegeli".

Becchio-ról kapcsolatos hírek? -Becchio a kanáriak U21-es csapatában lépett pályára, ahol gólt is szerzett. A meccset egyébként 5:1-re nyerte a Norwich a Bolton ellen. Tudósítás: ITT.

Becchio-ért a nyáron bejelentkezik a Crystal Palace, mert Pulis szeretné mindenképp megerősíteni a támadó sorát. Úgy fest Norwich-os jövője valószínűleg nem lesz.

Mi lesz ha kiesünk? -Érdekesség, hogy Hooper szerződésében van egy záradék, mely szerint, ha kiesnek a Kanáriak, vissza vásárolhatják Hooper-t.

-Továbbá, ha Adams nem maradhat, akkor helyére nagy valószínűséggel Malky Mackay ülhet.Kapusunk John Ruddy kijelentette, hogy mindenképp szeretne maradni a klubunknál.

A szurkolók kedvelik, hogy Adams a támadó focit erőlteti, de a Manchester United ellen már ismét a gyatra teljesítményt lehetett észrevenni.

Egyre több szurkoló kezd azon kiakadni, hogy mit keres Ricky van Wolfswinkel a kezdőben. A szurkolók Hooper-t szeretnék a kezdő csapatba tudni. Egyre többen David McNally fejét is követelik, amiért Hughton-t olyan későn menesztette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik