Pilkington Hoolahan-t dicséri!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.03.11. 18:03
Pilkington szerint Hoolahan jelenti a különbséget a Norwich city és a többi, kiesés elől menekülő csapat között. Pilkington megvédte Hoolahan-t...

Pilkington szerint Hoolahan jelenti a különbséget a Norwich city és a többi, kiesés elől menekülő csapat között.Pilkington szerint Hoolahan jelenti a különbséget a Norwich city és a többi, kiesés elől menekülő csapat között.

Pilkington megvédte Hoolahan-t és ragaszkodik Hoolahan-hez. A decemberben még távozni akaró Hoolahan nagy hasznára lehet Hughton-nak, persze ehhez az is kell, hogy pályára léphessen.

"Wes hatalmas különbséget jelent minden csapatnál, mikor kap egy esélyt és jó látni, amit mutat. Most már Ír válogatott és egy olyan játékos, akire lehet építeni."-kezdte Pilkington.

"Már néhány éve játszom Wes-el. Mindig is tudtam, hogy mit tud, és most végre kapott egy esélyt, hogy megmutassa azt, hogy nemzetközi szinten mire képes."

"Nagyon jól játszott Szerbiában és megérdemelte a meccs embere címet. Remélhetőleg a jó formáját a következő hetekben és hónapokban is tudja tartani a Norwich-ban."

Pilkington csak 9 bajnoki meccsen jutott szóhoz, mivel sokat volt sérült, de most már ő rá is számíthat Hughton.

"Ez nagyon frusztálo idő volt nekem. Minden alkalommal minden esélyt megkapok a csapatba kerüléshez. A szélső poszton nagy a versenyzés, de remélem sorozatosan tudok 90 percig játszani."

A következő meccsünk egyébként március 15-én, a Southampton otthonában lesz 16:00 órai kezdettel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik