Átigazolási tervek!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.01.06. 17:01
A jól értesült Sky Sports kielemezte a Norwich City átigazolási terveit. A Sky Sports értesülései szerint Hughton főleg a védelmet  akarhatja...

A jól értesült Sky Sports kielemezte a Norwich City átigazolási terveit.A jól értesült Sky Sports kielemezte a Norwich City átigazolási terveit.

A Sky Sports értesülései szerint Hughton főleg a védelmet akarhatja megerősíteni, mivel a csatársorba 4 választási lehetősége is van.
A középpálya is erős,de vannak sérültek és a Sky Sports szerint sok a Championship szintű játékos. Nem kizárt hogy ide is fog érkezni valaki. James Troisi-t akarta megszerezni a nyár végén, aki most kölcsönben a Melbourne Victory-nál játszik és jelenleg vezeti a góllövő listát.
A védelem megerősítése maradt a fő cél: Kieran Trippier és Jake Buxton.

A Sky Sports értesülései szerint Hughton főleg a védelmet akarhatja megerősíteni, mivel a csatársorba 4 választási lehetősége is van.

A középpálya is erős,de vannak sérültek és a Sky Sports szerint van, aki Championship szintű játékos. Bár joggal tehetjük fel a kérdést, hogy kik azok akik Championship szintű játékosok.

Nem kizárt hogy ide is fog érkezni valaki. James Troisi-t akarta megszerezni a nyár végén, aki most kölcsönben a Melbourne Victory-nál játszik és jelenleg vezeti a góllövő listát.

A 30 éves David Fox-ra is jelentős szerep hárulhat. Hughton elmondta, hogy ő is fontos lehet mivel a középpályán sérültek vannak és a Fulham ellen is jó pontokat szerzett Hughton szemében.

A védelem megerősítése maradt és a fő cél: Kieran Trippier és Jake Buxton lehet. A kölcsönadott játékosok közül Declan Rudd-nak a Preston végleges megoldás is lehet, Ayala a Middlesbrough-ban fontos játékos lett, már 3 gólnál jár. Surman sorsa kérdéses.

Friss hír, hogy az U21-es csatárunkkat Jamar Loza-t egy hónapra kölcsönadtuk a Leyton Orient-nek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik