A Wes Hoolahan ügy

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2014.01.22. 16:01
Hughton ülteti a padon, pedig hasznunkra lehetne. Nem csoda, hogy távozni akar az előző menedzseréhez. Tegnap bombaként robbant a hír, mi szerint...

Hughton ülteti a padon, pedig hasznunkra lehetne. Nem csoda, hogy távozni akar az előző menedzseréhez.Hughton ülteti a padon, pedig hasznunkra lehetne. Nem csoda, hogy távozni akar az előző menedzseréhez.

Tegnap bombaként robbant a hír, mi szerint Hoolahan átigazolási kérelmet nyújtott be! A klub erre kiadott a nyilatkozott, melyben az állt, hogy Hoolahan-t nem megy sehová.

Hoolahan azonban azt nyilatkozta, hogy elakarja hagyni a kanáriakat öt és fél év után. 2008 óta szolgálja a klubunkat. A legrégebben itt lévő játékosok is csak 2010 óta játszanak itt.

"A vezérigazgató ülését követően (David McNally) úgy éreztem, hogy egyetlen lehetőségem az, hogy beadjam az átigazolási kérelmemet."-kezdte Hoolahan.

"Megállapítottam, hogy a kérelmemet elutasították. Azonban úgy vélem, hogy ez a Norwich City érdeke, mert akit a legjobban tisztelnek, azt engedélyezzék máshol futballozni."

A klub megerősítette, hogy valóban Wes kérte a távozását, de a klub is reagált Hoolahan nyilatkozatára.

"A testület kijelentette, hogy nyilvánvalóan nem az idősebb játékosait akarja értékesíteni. Hoolahan szerződése 2015-ig szól és a klub nem ad további hozzászólást ebben az időben."

Hoolahan távozási szándékában az előző kanári edző, Paul Lambert is nagy szerepet játszhat. Ugyanis élénken érdeklődik Wes iránt. Az átigazolási időszakban már egyik nagy kedvencét, Grant Holt-ot már sikerült megszereznie. Úgy fest, egy másik ex játékosát is leakarja szerződtetni.

Hughton kijelentette, hogy nem hajlandó megválni az egyetlen támadó középpályása iránt és csak 5 tamádó középpályásért lenne hajlandó őt elengedni.

Az átigazolási időszak egyébként január 31-ikéig, este 23:00-ig tart.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik