Elliott Bennett 2016-ig marad!

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2013.09.22. 10:09
Elliott Bennett további két évig, 2016-ig meghosszabbította a szerződését a klubunkal. Bár Bennet jelenleg sérült, mert térd ínszalag műtétje...

Elliott Bennett további két évig, 2016-ig meghosszabbította a szerződését a klubunkal.Elliott Bennett további két évig, 2016-ig meghosszabbította a szerződését a klubunkal.

Bár Bennet jelenleg sérült, mert térd ínszalag műtétje volt. Az első fordulóban az Everton elleni meccsen sérült meg és a jelek szerint csak a következő naptári évben számíthatunk rá. Ennek ellenére Elliott örül annak, hogy a klub mellette áll.

"Természetesen nem számítottam rá a sérülésem miatt, de ez fantasztikus."-kezdte Elliott.

"Nagyra értékel mindent támogatást a klubban, a rajongóktól és mindenkitől. Remélem egyszer visszatudom fizetni a hitüket, amikor nekem alkalmas lesz."

"Ez nagyszerű két év volt eddig és amit elértünk ebben az időben az teljesen zseniális. Remélhetőleg majd megtehetünk magasabb célokat is."

E. Bennett 2011-ben csatlakozott a klubunkhoz a Brighton-tól és azóta 64 meccsen léphetett pályára. Chris hughton reméli, hogy az új szerződés jelentős lendületet ad neki és mihamarabbi kilábalást a sérüléséből.

"Ez jó időzítés Elliott-nak, ahogy keresztül megy a szezon nagy részén. Ez is csak azt mutatja, hogy van benne hitünk."-vélekedett Hughton.

"Ő olyan jó személy, ezért úgy érezzük, hogy minden rendben lesz vele. Mi ennek nagyon örülünk és Elliott alaposan megérdemli. Mindannyian tudjuk, hogy az első bajnokin, az Everton ellen lesérült, így azt mondom, hogy ez a vezérigazgatónak, az elnöknek és az igazgatóságnak köszönhető ez a nagy támogatás."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik