Hughton szerint az új igazolások bizonyitani fognak

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2013.02.14. 08:02
Hughton szerint minőségi igazolásokat vittek végbe, akik javithatják a kilátásaikat a Premier liga túlélésére. A Fulham elleni 0:0 után Hughton...

Hughton szerint minőségi igazolásokat vittek végbe, akik javithatják a kilátásaikat a Premier liga túlélésére.Hughton szerint minőségi igazolásokat vittek végbe, akik javithatják a kilátásaikat a Premier liga túlélésére.

A Fulham elleni 0:0 után Hughton főleg Bassong és Snodgrass játékát emelte ki és szeretne ha mindketten hosszú távon lennének hasznára a klubnak.

A Norwich City hivei csalodottak lehetnek, ugyanis a Celtic csatárát Gary Hooper-t és a Sporting Liszabon ászát Ricky van Wolfswingel-t sem sikerült megszerezniük, de Hughton úgy érzi, hogy igy is jol felszerelte a csapatát.

"A mostani szezon mindig nehezebb mint az előző szezon. Úgy érzem elégedettek voltak azok a játékosok akik eddig ide jöttek."-vélekedett Hughton.

Hughton az átigazolási időszak alatt mégis tudott két csatárt szerződtetni!

A Kansas City csatárát Kei Kamara-t kölcsenvette, mig a Leeds United argentin csatárát, Luciano Becchio-t végleg megszerezte.

A Fulham elleni 0:0-ás meccsen Becchio kezdett, majd pont az ő helyére Kamarát cserélte be a meccs utolso 10 percében.

Azért volt szükség a csatárok érkezésére, mert Morison távozott, Simeon Jackson teljesitményét pedig inkább ne is emlitsük. Egyedül Holt maradt aki képes gólt lőni.

A csapat, mint ahogy több Premier ligás klub is, Abu Dhabi-ba megy hogy felkészüljön a két hét után folytatódó Premier Ligás meccsekre.

A csapat következő ellenfele az Everton lesz, akik rendre a top10-be végeznek a szezon végén.

Nehéz meccs lesz, de Hughton bizakodik.

"Hogy fogunk az Everton ellen menni? Tudom, hogy csapat játékosaik vannak és ez a megpróbáltatás nagyon-nagyon nehéz lesz."

Február 26-án fogadjuk az Everton gárdáját, akik ellen nem ártana nyerni, mert mindössze 6 pontra vagy a kieső zónától.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik