Visszavonul Stiliyan Petrov

2469347 24693472469347 2469347
Vágólapra másolva!
2012.03.31. 23:03
A leukémia elleni küzdelem miatt befejezi pályafutását Stiliyan Petrov. Az Aston Villa 19-ese ott volt a lelátón a Chelsea elleni szombati bajnokin...

A leukémia elleni küzdelem miatt befejezi pályafutását Stiliyan Petrov.

Az Aston Villa 19-ese ott volt a lelátón a Chelsea elleni szombati bajnokin, amelynek 19. percében egy ovációval köszöntötték a hazai szurkolók. A meccset a Kékek nyerték 4-2-re.

A 32 éves középpályás fejfájásra és erőtlenségre panaszkodott a londoni meccs félidejében, le is kellett cserélni. Pénteken leukémiát diagnosztizáltak nála az orvosok, ezután jelentette be szombaton, hogy befejezi a profi futballt.

"Az életemért küzdök"-nyilatkozta Petrov.

Az Aston Villa 105-szörös bolgár válogatott csapatkapitánya, akinek az Arsenal elleni, múlt heti vendégjáték volt az utolsó mérkőzése pályafutása során.

"Ilyen az élet. Egy héttel ezelőtt még Londonban kávéztam, és most ilyen szomorú dolgokról kell beszélnünk. Küzdeni fogok az életemért, köszönöm a bíztatást a világ minden tájáról"-nyilatkozta a sport.bg-nek.

A Bolton középpályása Martin Petrov a ma szerzett gólját (A Wolves elleni megnyert 3-2es mérkőzésen) felajánlotta Stiliyan-nak.

Martin Petrov bevallotta, hogy csak azért döntött az mellett, hogy játszik a Wolves ellen játszani, mert a barátja Stiliyan Petrov biztatta erre. A bolgár beismeri, hogy ez egy nehéz napszámára, és üzeni honfitársának, hogy: "légy erős" !

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik