Játékossors: Raúl követheti korábbi válogatott csapattársát

Vágólapra másolva!
2014.05.04. 13:15
Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint az észak-amerikai másodosztályú labdarúgó-bajnokságban folytatja pályafutását Raúl, az al-Szadd korábbi spanyol válogatott támadója, akinek a nyáron jár le a szerződése Katarban.

A madridi illetőségű As sportnapilap úgy tudja, Raúl eljátszott már a visszavonulás gondolatával, de úgy döntött, egyelőre nem akasztja szögre a cipőjét, inkább követi Thierry Henryt és Rafael Márquezt New Yorkba – de nem a Red Bullsba.

A Real Madrid és a Schalke szurkolóinak korábbi kedvence a tengerentúlon, az észak-amerikai másodosztályban érdekelt New York Cosmosban folytathatja karrierjét, ahol együtt futballozhat Marcos Sennával, akivel 2006-ban a spanyol válogatottban csapattársak voltak és részt vettek a németországi világbajnokságon. A New York-i együttes – amely négy forduló után negyedik a tízcsapatos liga tavaszi szakaszában – tavaly megnyerte az NASL-t, de mivel a tengerentúl másodosztályából nem jutnak fel és nem esnek ki a csapatok, így Sennáék számára elmaradt az áttörés.

A 36 esztendős Raúl 2012 óta erősíti a katari al-Szaddot, amelynek színeiben 39 bajnokin tizenegy gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik