D. Á. 2022.01.18 17:07 Frissítve: 2022.01.18 17:07

FIFA-gála: Nem csináltam semmit, ami miatt dühös lehet rám – Lewandowski Messiről

Mint arról beszámoltunk, Zürichben rendezték a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) éves díjkiosztó gáláját, amelyen 2021 legjobb férfi labdarúgója Robert Lewandowski lett. Az eseményekről a hétfőn elindult Sportrádióban is beszámolót hallhattak! Mint kiderült, Lionel Messi nem szavazta be Lewandowskit a három legjobb játékos közé, erre reagált a lengyel.

 

Lewa reméli, Messi nem haragszik rá (Fotó: Getty Images)

 

Miközben nagyon sokan a Sportrádió adását hallgatva találgatták, az Afrika-kupán szereplő Mohamed Szalahnak vagy a friss aranylabdás Lionel Messinek van-e nagyobb esélye az elsőségre, Infantino átadta virtuálisan az Év játékosának járó trófeát Robert Lewandowskinak!

Megadta a módját a lengyel csatár, Münchenben edzője, sportigazgatója és elnöke társaságában mutatta fel az igazi trófeát már, miközben a kamerák előtt Messi nyugodtan mosolygott, nyilván ő már jó előre tudta, hogy ezt a szavazást nem nyerte meg.

Lionel Messi a legjobb három játékos közé két csapattársát, Neymart és Kylian Mbappét, valamint a Real Madrid csatárát, Karim Benzemát írta fel a szavazásnál. Erre természetesen reagált a lengyel gólvágó.

„Az Aranylabda-gálán nagyon kedves szavakat kaptam tőle, a mostani szavazásról pedig csak annyit tudok mondani, hogy őt kell megkérdezni a döntéséről. Nem csináltam semmit, ami miatt dühös lehet rám” – mondta Robert Lewandowski, akit a Goal idézett.

„Remélem, minden rendben van köztünk. A döntését természetesen tisztelem. Nincs okom bírálni vagy dühösnek lenni emiatt” – tette hozzá a lengyel gólvágó.

 


 

2022.05.23 21:35:49

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Tanulság persze nincs, az nem számít annak, hogy egy-egy korszak divatos szenvedélye a sportban is utat tör magának. Kampányok ide, kampányok oda. Amelyekkel az a bajom, hogy mindig valami ellen teszik le a voksukat és nem a pozitív megoldás mellett. A dohányzástól már úgy-ahogy sikerült elriasztani az embereket, de ha a célért igénybe vett pénzt és energiát arra fordították volna, hogy a sport mellett szóljanak hasonló intenzitással, kevésbé lenne álszent az akció.

2022.05.22 18:21:09

Minden más foci TŐKE JÁNOS (összefoglaló), SZABÓ RÓBERT (percről percre)

Lemarad az európai kupaporondról a bácskai együttes amiatt, hogy nem nyert.

2022.05.21 23:14:43

Minden más foci THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A köztársasági elnök számára a magyar az magyar.

2022.05.21 09:42:08

Minden más foci DUDUCZ TIBOR (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Győzelemmel ünnepelte Skrtel visszavonulását a Spartak, a szerdahelyieknek harcolniuk kell még az Európa-konferencialigáért.

2022.05.21 13:04:50

Minden más foci BERTA MIHÁLY

A Wembleyben rendezett döntőben Johan Cruyff Barcelonája 1–0-ra verte a Sampdoriát.