Tehertől mentesen

RÓNAI GÁBORRÓNAI GÁBOR
Vágólapra másolva!
2007.10.30. 09:09
Címkék

Az Atomerőmű-KSC Szek szárd nagy meglepetésre legyőzte a Szegedet a női NB I 3. fordulójában (62–60). Az elmúlt idényben a bentmaradásért küzdő tolnaiak a tavalyi bronzérmest múlták felül. Bravúr a javából. Ujhelyi Gábor, a szekszárdiak edzője büszke csapatára, de nem tulajdonít nagy jelentőséget a győzelemnek. Úgy véli, most kell a földön maradniuk.

„Felszabadultan, mindenféle tehertől mentesen kosarazhattunk, a szegediek voltak az esélyesek, így nekik volt veszítenivalójuk” – mondta a KSC szakvezetője.

A Tolna megyeiek már az előző fordulóban, Zalaegerszegen is jól játszottak, ám akkor még elmaradt a bravúr (67–76). „A Zala Volán otthonában is közel voltunk a meglepetéshez, ám rutintalanságunk miatt akkor vesztesen hagytuk el a pályát” – folytatta a szekszárdiak vezetőedzője, aki csapata idénybeli esélyeiről elmondta, nekik továbbra is az a céljuk, hogy fiataljaikat beépítsék, és saját nevelésű játékosaiknak minél több játéklehetőséget adjanak. A tréner hangsúlyozta, az ilyen bravúrok erőt adnak csapatának, ugyanakkor hozzátette azt is, számukra majd a riválisok elleni összecsapások lesznek a mértékadók.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik