Sparta: Kitl Miklós már itthon, ezért nem szerződtették

Vágólapra másolva!
2015.06.23. 12:38
Kitl Miklós már hazautazott Prágából: a Kecskemét 18 éves játékosa csak egy napot töltött el a Sparta Prahánál, a cseh élklub nem szerződteti. A magyar tehetség technikailag megfelelt volna, de fizikailag nem tudta felvenni a versenyt a prágaiak első csapatánál.

„Mi is csak most szembesültünk vele igazán, hogy mekkora szakadék tátong a Sparta Praha és a magyar NB I között. Technikailag felvesszük a versenyt a csehekkel, de fizikailag sokkal előrébb tartanak, mint a magyarok” – mondta a Nemzeti Sport Online-nak a Pannon Player Agency részéről ifjabb Laczkó Mihály menedzser, aki Kitl Miklós prágai próbajátékát szervezte.ifjabb Laczkó Mihály menedzser, aki Kitl Miklós prágai próbajátékát szervezte.

Az ügynök arról nem tudott tájékoztatást adni, mi lesz így a fiatal labdarúgó sorsa, Laczkó Mihály csak a Sparta Praha felé képviselte a futballistát.

Az NSO cseh újságíróktól úgy értesült, a Sparta szakmai stábja nagy tehetségnek tartja Kitl Miklóst, aki néhány éven belül erősítést jelenthet a klub számára, de jelenleg nincs olyan állapotban, hogy bekerüljön a felnőtt csapat keretébe.

A Sparta nem a teljes keretével kezdte meg a felkészülést hétfőn, öt játékosa is tagja a cseh U21-es válogatottnak, amely 4–0-ra megverte Szerbiát szombaton az Európa-bajnokságon.

Mint beszámoltunk róla, a prágaiak vezetőedzője, Zdenek Scasny úgy nyilatkozott, Kitl nem jelent erősítést a csapatának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik