Nemzetisport.hu 2010.08.24 19:41 Frissítve: 2015.01.31 03:03

Korábbi szerb gólkirály és ex-Málaga-játékos is érkezik a Halihoz

Mozgalmas napot tudhat maga mögött az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Szombathelyi Haladás: korábbi szerb gólkirály és ex-Málaga játékos is érkezik a csapathoz holnap, miközben az MLSZ fegyelmi bizottsága több kérdésben is elmarasztalta a klubot.

Radonjics a Halihoz kerülhet

A korábban a spanyol Málagában is játszó 26 éves szerb támadó középpályással, Sztevan Sztosziccsal, valamint a 2005–2006-os szerb bajnokság gólkirályával, a háromszoros montenegrói válogatott Szrdan Radonjiccsal erősítheti meg keretét a Haladás – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A hírek szerint holnap mindkét játékos bekapcsolódik a közös munkába, és ha átmennek az orvosi vizsgálaton, féléves szerződést kapnak.

RADONJICS EMLÉKEZETES ALAKÍTÁSAI
 

 

Közben a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága is ülésezett, és a Lombard Pápa elleni mérkőzésen történtek miatt több kérdésben is elmarasztalta a klubot. Négy bajnoki mérkőzésről eltiltotta  Molnár Balázst, akit azért állított ki a játékvezető, mert kivette Álvaro Miquel Garcia bíró kezéből a piros lapot Nagy Gábor kiállításánál.

Nagy és a szintén a kiállítás sorsára jutó Lattenstein Norbert két mérkőzésre szóló eltiltást kapott. A sajtótájékoztatóról távol maradó Csertői Aurél vezetőedző 100 ezer forintos büntetést kapott. Ha még nem lenne elég, a Lombard–Haladás mérkőzésen a vendégszurkolók részéről történt rendzavarások miatt a Haladás – mint visszaeső – 200 ezer forint pénzbüntetést kapott, valamint a színes lapok miatt is fizethetnek a szombathelyiek. 

A további MLSZ-büntetésekről itt olvashat.

MOLNÁR KITÉPTE A PIROSAT A BÍRÓ KEZÉBŐL
 
 
(A Sport Tv felvétele)

 

 

2022.06.28 22:46:49

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Nyilván kiderül már az eddigiekből is, hogy elfogult vagyok Nikoliccsal, már régóta. Azért is, mert történhet(ett) vele bármi, nem jön ki a sodrából. Most, kiebrudalásakor is úriemberként kommentált közösségi oldalán, »fura helyzeteket produkál olykor az élet« – ez volt a legerősebb megfogalmazása.

2022.06.28 16:43:38

Labdarúgó NB I MURÁNYI DOMONKOS

Loncar duplájára alapozva a zöld-fehérek magabiztosan nyertek német ellenfelükkel szemben.

2022.06.28 09:31:45

Labdarúgó NB I MALONYAI PÉTER

A várt Ferencváros–Újpest döntő ugyan nem jött össze, ám a finálét így is 18 ezren látták a Hungária úton.

2022.06.27 19:25:54

Labdarúgó NB I N. PÁL JÓZSEF

ALAPVONAL. Hunyjuk le a szemünk, és látni fogjuk: szabadrúgás jön, áll egy kicsi, törékeny srác a labda mögött, lép kettőt, megtekeri, és száll, száll a labda eszeveszetten pörögve a bal felső sarok felé. A többi – ahogy Hamlet mondaná – néma csend!

2022.06.27 19:17:48

Labdarúgó NB I BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Talán csak a »tejjel-mézzel folyó Kánaán« kifejezés nem hangzott el.