Korábbi szerb gólkirály és ex-Málaga-játékos is érkezik a Halihoz

Vágólapra másolva!
2010.08.24. 19:41
null
Radonjics a Halihoz kerülhet
Címkék
Mozgalmas napot tudhat maga mögött az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Szombathelyi Haladás: korábbi szerb gólkirály és ex-Málaga játékos is érkezik a csapathoz holnap, miközben az MLSZ fegyelmi bizottsága több kérdésben is elmarasztalta a klubot.

A korábban a spanyol Málagában is játszó 26 éves szerb támadó középpályással, Sztevan Sztosziccsal, valamint a 2005–2006-os szerb bajnokság gólkirályával, a háromszoros montenegrói válogatott Szrdan Radonjiccsal erősítheti meg keretét a Haladás – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A hírek szerint holnap mindkét játékos bekapcsolódik a közös munkába, és ha átmennek az orvosi vizsgálaton, féléves szerződést kapnak.

RADONJICS EMLÉKEZETES ALAKÍTÁSAI
 

 

Közben a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága is ülésezett, és a Lombard Pápa elleni mérkőzésen történtek miatt több kérdésben is elmarasztalta a klubot. Négy bajnoki mérkőzésről eltiltotta  Molnár Balázst, akit azért állított ki a játékvezető, mert kivette Álvaro Miquel Garcia bíró kezéből a piros lapot Nagy Gábor kiállításánál.

Nagy és a szintén a kiállítás sorsára jutó Lattenstein Norbert két mérkőzésre szóló eltiltást kapott. A sajtótájékoztatóról távol maradó Csertői Aurél vezetőedző 100 ezer forintos büntetést kapott. Ha még nem lenne elég, a Lombard–Haladás mérkőzésen a vendégszurkolók részéről történt rendzavarások miatt a Haladás – mint visszaeső – 200 ezer forint pénzbüntetést kapott, valamint a színes lapok miatt is fizethetnek a szombathelyiek. 

A további MLSZ-büntetésekről itt olvashat.

MOLNÁR KITÉPTE A PIROSAT A BÍRÓ KEZÉBŐL
 
 
(A Sport Tv felvétele)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik