Nemzetisport.hu 2010.08.24 19:41 Frissítve: 2015.01.31 03:03

Korábbi szerb gólkirály és ex-Málaga-játékos is érkezik a Halihoz

Mozgalmas napot tudhat maga mögött az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Szombathelyi Haladás: korábbi szerb gólkirály és ex-Málaga játékos is érkezik a csapathoz holnap, miközben az MLSZ fegyelmi bizottsága több kérdésben is elmarasztalta a klubot.

Radonjics a Halihoz kerülhet

A korábban a spanyol Málagában is játszó 26 éves szerb támadó középpályással, Sztevan Sztosziccsal, valamint a 2005–2006-os szerb bajnokság gólkirályával, a háromszoros montenegrói válogatott Szrdan Radonjiccsal erősítheti meg keretét a Haladás – adta hírül a klub hivatalos honlapja.

A hírek szerint holnap mindkét játékos bekapcsolódik a közös munkába, és ha átmennek az orvosi vizsgálaton, féléves szerződést kapnak.

RADONJICS EMLÉKEZETES ALAKÍTÁSAI
 

 

Közben a Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága is ülésezett, és a Lombard Pápa elleni mérkőzésen történtek miatt több kérdésben is elmarasztalta a klubot. Négy bajnoki mérkőzésről eltiltotta  Molnár Balázst, akit azért állított ki a játékvezető, mert kivette Álvaro Miquel Garcia bíró kezéből a piros lapot Nagy Gábor kiállításánál.

Nagy és a szintén a kiállítás sorsára jutó Lattenstein Norbert két mérkőzésre szóló eltiltást kapott. A sajtótájékoztatóról távol maradó Csertői Aurél vezetőedző 100 ezer forintos büntetést kapott. Ha még nem lenne elég, a Lombard–Haladás mérkőzésen a vendégszurkolók részéről történt rendzavarások miatt a Haladás – mint visszaeső – 200 ezer forint pénzbüntetést kapott, valamint a színes lapok miatt is fizethetnek a szombathelyiek. 

A további MLSZ-büntetésekről itt olvashat.

MOLNÁR KITÉPTE A PIROSAT A BÍRÓ KEZÉBŐL
 
 
(A Sport Tv felvétele)

 

 

2021.06.23 12:46:20

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS

A BL-re készülő, edzőtáborban lévő magyar bajnok második neves ellenfelét is megverte.

2021.06.22 11:52:26

Labdarúgó NB I HEGYI TAMÁS

„Itthon maradni? Megvallom, nagy kedvem volna. De az életem úgy alakult, hogy csak a sport köt Budapesthez.”

2021.06.20 16:43:48

Labdarúgó NB I BACSKAI JÁNOS

A nagyon jó erőkből álló Legiát 2–0-ra verte meg a tartalékos Stöger-csapat a németországi edzőtáborozás közben.

2021.06.13 23:16:43

Labdarúgó NB I BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL. Olyan országban élünk, amelyben a klubtörténeti sikerek sem jelentik automatikusan azt, hogy a futballedző megtarthatja az állását és építheti tovább eredményesen, amit elkezdett.