Bodajk-BKV Előre: A Kanta testvérek remek játéka kellett a Bodajknak

NEMES ELVÍRANEMES ELVÍRA
Vágólapra másolva!
2003.08.09. 23:43
Címkék
Mindkét csapat lendületesen kezdte a találkozót. A félidő közepén a Bodajk megszerezte a vezetést Kanta József találatával, majd a szünet előtt növelte előnyét a házigazda. A második játékrészben ismét a hazaiak előtt adódtak helyzetek, és Kanta Szabolcs gyönyörű szabadrúgás góljával biztosították a vezetést az újoncok. A mérkőzés hajrájában szépített a BKV, de összességében egy jó iramú mérkőzésen megérdemelten nyert a bodajki csapat. Ez azt is jelenti, hogy remekül sikerült a fiatal együttes másodosztályú bemutatkozása.

SÁRGA LAP
Rodenbücher (Földvári megrúgásáért) a 60., Makovi (Kanta J. buktatásáért) a 63., Földvári (Salacz J. buktatásáért) a 70., Salacz J. (időhúzásért) a 76. percben

KIÁLLÍTVA
Pintér a 83. percben

SZÖGLETARÁNY: 6:8 (6:5)

23. perc: Bori gurította lövésre Pálfinak a labdát, de a csatár lövés helyett a 16-oson belül szabadon hagyott Kanta Józsefhez továbbított, aki hét méterről helyezett a kapu jobb oldalába.
1–0
45. perc: Kanta József remekül ugratta ki középen Pálfit, aki először átemelte a kifutó Szentpéteri kapus felett a labdát, majd nyolc méterről a kapu jobb alsó sarkába gurított.
2–0
63. perc: Kanta Szabolcs 25 méterről szabadrúgásból bombázott a bal felső sarokba.
3–0
81. perc: Csopaki a jobb oldalon átjátszotta a bodajki védelmet, majd az ötös jobb sarkáról lőtt a kapus felett a jobb felső sarokba.
3–1
83. perc: Pintér utolsó játékosként lerántotta a kapura törő Pálfit, ezért a mérkőzés játékvezetője kiállította.

Mestermérleg
Domonyai László:
– A kezdeti megilletődöttség után a mérkőzés nagy részében ötletesen és eredményesen játszottunk. Úgy érzem, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést.
Dajka László: – Okos és rutinos játékvezetés mellett megérdemelt vereséget szenvedtünk.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik