Női kézilabda: Triffa Ágnes is visszatér Debrecenbe

B. M.B. M.
Vágólapra másolva!
2018.03.25. 14:13
null
Triffa Ágnes visszatér Debrecenbe (Fotó: kisvardaikezi.hu)
Szépen alakul a jövő évi csapat a DVSC-TVP-nél: vasárnap bejelentették, hogy a 25-szörös válogatott kapus, Triffa Ágnes is a Lokinál folytatja.

A 31 éves kapus 2009 és 2012 között, a csapat legutóbbi sikerkorszakában már volt a Debrecen játékosa, amellyel bajnoki ezüstérmet szerzett és pályára lépett a Bajnokok Ligájában is. Azóta szerepelt a Szekszárd, a Vác és a Dunaújváros együtteseiben (tagja volt a 2015–2016-os idényben EHF-kupát nyerő csapatnak), majd megfordult Békéscsabán, jelenleg pedig a Kisvárda játékosa.

„Nagy megtiszteltetés volt, amikor megkeresett a Debrecen, és nem kellett sokat gondolkodnom, hiszen korábban remek eredményeket értünk el a csapattal, és a közeg is igazán közel áll a szívemhez – mondta a két évre aláíró Triffa Ágnes a Nemzeti Sportnak. – A klub újra a régi idők eredményeit tűzte ki célul, és ehhez én is szeretnék hozzájárulni a teljesítményemmel.”

A Debrecen már korábban bejelentette a Triffához hasonlóan korábbi válogatott Loki-játékos, az átlövő Bulath Anita érkezését, amiként azt is, hogy Dunaújvárosból a válogatott bő keretében számításba vett kapus, Oguntoye Viktória, valamint a jelenleg is válogatott Kovács Anna szintén a csapathoz igazol. Az új edző a korábban Fehérváron is megforduló norvég Pal Oldrup Jensen lesz. Szerződést hosszabbított a klubbala román válogatott Madalina Zamfirescu és az orosz Anna Punyko is.

Távozik viszont az együttestől a kapus Lajtos Nóra, aki az MTK játékosa lesz, és a bő válogatott keretben már szintén felbukkant Horváth-Pásztor Bettina, aki információink szerint Kisvárdára igazol Triffa helyére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik