Férfi kézi: távozik a Tatabánya fehérorosz légiósa

MTI, V. Á.MTI, V. Á.
Vágólapra másolva!
2022.05.26. 09:20
null
Usal egy idényt követően távozik a Bányásztól (Fotó: Hagymási Bence/Komárom- Esztergom Megyei 24 Óra)
A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Grundfos Tatabánya újabb távozót jelentett be hivatalos honlapján. A fehérorosz beálló, Alekszej Usal egy idényt követően hagyja el az együttest.

 

A Tatabánya az elmúlt napokban sorra jelenti be a játékoskeret változásait. Usal Bognár Nándor és Darko Stojnic után a harmadik távozó beálló a klubnál.

A tavaly nyáron Orosházáról érkező fehérorosz 25 bajnokin 34 gólt szerzett, az El-ben 10 találkozón 7 találatig jutott.

Erre a posztra már bejelentette a magyar válogatott Topic Petar (Balatonfüred), valamint a nemzeti csapatot korábban erősítő Vilovszki Uros (Gyöngyös) szerződtetését is a Tatabánya.

„Meg szeretném köszönni a csapattársaimnak, az edzőknek, az orvosi stábnak és a klub alkalmazottainak a segítségét ebben a szezonban. Remekül éreztem magamat az együttesnél, örülök, hogy egy ilyen csodálatos klubnál játszhattam. Külön tisztelettel és köszönettel tartozom a szurkolók felé, akik mindig hittek bennünk, minden helyzetben szurkoltak nekünk, igazén szép élmény volt előttük játszani minden egyes alkalommal. Sok sikert kívánok a klubnak a jövőben és bízom, hogy sok sikert ér el a csapat! Hajrá Tatabánya!”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik