Erste Liga: Legalább egy győzelmet megérdemeltünk volna – Csollák Márkó

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2023.02.24. 10:40
Csalódottak a FEHA19 játékosai, úgy érzik, hogy legalább egy győzelmet megérdemeltek volna a BJA HC elleni Erste Liga-negyeddöntős párharc során. A negyedik, és számukra egyben az idénybeli utolsó mérkőzésük után Csollák Márkó és Dobos Mihály Bendegúz értékelt az NSO Tv-nek. 

„A négy meccsből kettőt nagyon szorossá tudtunk tenni, ami azért nagy szó az alapszakaszgyőztes ellen. Nagyon jó fejlődési lehetőség volt számunkra, hogy az alapszakasz utolsójaként bejutottunk a rájátszásba, sok mindent le tudtunk tenni az asztalra, amit kért tőlünk az edző, főleg itt a végén. Sajnálom, hogy 4–0-ra kikaptunk a BJA-tól, szerintem legalább egy győzelmet megérdemeltünk volna” – osztotta meg gondolatait Csollák Márkó az Erste Liga negyeddöntőjéről, amely után a FEHA19-nek véget ért az idénye. A védőnek azonban nem, hiszen időközben felkerült az ICEHL-ben szereplő Hydro Fehérvár AV19 csapatához, így videónkban arra is kitért, hogyan bírja a mostanság ránehezedő kettős terhelést. MAC-nevelésként amellett sem mehettünk el szó nélkül, hogy milyen eredményt vár a folytatásban a BJA HC csapatától.

Videónkban megszólal a play-in legjobbjának választott Dobos Mihály Bendegúz is, aki külön kitér erre az egyéni elismerésre, és szintén beszél arról, mennyire csalódott, hogy egy meccset sem tudtak nyerni a fővárosiak ellen, pedig igazán nagyot küzdöttek.

FEHA19–BUDAPEST JA 1–6(1–3, 0–2, 0–1)
Székesfehérvár, 635néző.V:Németh M., Mach, Mizsák, Kocsány
FEHA19:HORVÁTH D. – RACSINSZKIJ 1, Dobmayer / Mingazov (1), Reiter A. / Csollák, Dolinar / Kóger B., Salamon – Cizas, Dobos (1), Zohovs / Rétfalvi, Ambrus Cs., Keceli-Mészáros / Balasits, Mayer Zs., Németh Z. / Alapi, Dézsi Barnabás, Zezelj.Edző:Anatolij Bogdanov
BJA HC:Kornakker – Vorobjov, Gőz (1) / Pozsgai, SZABÓ B. 1 / Dóczi, Garát (1) / K. Varga, Ádám – Culigin, Galoha 1, DJUMICS 1 (1) / ELO 1 (1), Viikilä (1), SCHLEKMANN 1 / Tóth Richárd, Nagy Krisztián, Szita / Molnár B. 1, Ritter (1), Ravasz.Edző:Kangyal Balázs
Kapura lövések:19–53
Gól – emberelőnyből:3/1, ill. 2/1
MESTERMÉRLEG
Anatolij Bogdanov:– A lehető legrosszabbul kezdtük a mérkőzést, az első cserében gólt lőtt az ellenfél, majd nem sokkal később jött a második is. Voltak lehetőségeink ezután, akár az egyenlítésre is, de nem éltünk velük. A tapasztalt taxisofőr tudja, ha a benzin kifogyott, akkor az autó nem fog menni, el
kell menni tankolni. Ezúttal sajnos mi is ebben a cipőben jártunk. A srácoknak nagyszerű tapasztalat volt a rájátszáskvalifikáció és a playoff is.
Kangyal Balázs:– Köszönettel tartozunk az ellenfélnek, hogy ilyen elánnal és ennyi energiával küzdött végig a sorozatban, és hozzásegített minket ahhoz, hogy kihozzuk magunkból a rájátszás-üzemmódot. Ezúttal mindenben jobbak voltunk, hátrányban és előnyben is. A különbség nagyobb is lehetett volna, ha a Fehérvár kapusa nem véd ilyen jól.

Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc végeredménye:4–0aBJA HCjavára

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik