Eb 2020: a kifütyült Morata a szurkolók támogatását kéri

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2021.06.18. 19:36
null
Álvaro Morata a szurkolók támogatását kéri (Fotó: AFP)
Álvaro Morata a spanyol Deportes Cuatro tévéműsornak adott interjújában kérte a spanyol szurkolókat, hogy támogassák a válogatottat a labdarúgó Európa-bajnokság C-csoportjának 2. fordulójában Lengyelország ellen. A drukkerek a Svédország elleni mérkőzésen fütyülték ki Moratát a gyenge teljesítménye miatt.

 

Mint ismert, hiába játszott óriási fölényben a spanyol válogatott, Luis Enrique csapata gól nélküli döntetlenre végzett Svédországgal az Európa-bajnokság C-csoportjának 1. fordulójában.

A spanyol drukkerek Álvaro Moratát könyvelték el bűnbakként, mivel a mérkőzés 38. percében hatalmas ziccert hibázott, és később sem tudott maradandót alkotni. Morata játékával olyannyira nem voltak elégedettek, hogy a 28 éves játékost kifütyülték a lecserélésénél.

Habár a szurkolók szeretnék, hogy Morata helyett Gerard Moreno kezdjen a lengyelek elleni szombati csoportmeccsen, a Deportes Cuatro információi szerint Luis Enrique Moratát preferálja, és őt nevezi majd a kezdőcsapatba.

„Aki ismer, tudja, hogy mekkora dicsőséget jelent számomra a spanyol válogatott mezét viselni. Kérlek titeket, holnap szurkoljatok nekünk, mert nyernünk kell, és szükségünk van a támogatásotokra ahhoz, hogy továbbjussunk” – szólította meg a drukkereket Morata a televíziós interjújában.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik