Real Madrid–Liverpool és Bayern München–PSG csúcsrangadók az M4 Sporton!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.04.04. 21:40
Címkék
Nemzetközi és hazai rangadókkal várja nézőit az M4 Sport és az m4sport.hu. Kedden és szerdán visszatér a Bajnokok Ligája a negyeddöntő csúcsmérkőzéseivel. Szombaton az OTP Bank Liga első két helyezettje csap össze egy gólgazdagnak ígérkező mérkőzésen. Ezzel a programmal várja a közmédia sportcsatornája a labdarúgás szerelmeseit. (x)

Real Madrid–Liverpool csúcsmérkőzéssel tér vissza a Bajnokok Ligája: a válogatott szünetet követően kedd este 21 órától folytatódnak a legrangosabb nemzetközi kupasorozat küzdelmei. A királyiak az Atalanta elleni párharcban rendkívül magabiztosan játszva jutottak tovább. A liverpooliak helyzetét továbbra is megnehezíti a rengeteg sérült játékos nélkülözése. Nagy kérdés, hogy a több hetes szünetet követően milyen formában térnek vissza a játékosok a csapatokhoz és, hogy a vendégek milyen felállással kezdik a mérkőzést. A 20.15-től kezdődő felvezető műsorban ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak az M4 Sport nézői. Real Madrid–Liverpool csúcsmérkőzéssel tér vissza a Bajnokok Ligája: a válogatott szünetet követően kedd este 21 órától folytatódnak a legrangosabb nemzetközi kupasorozat küzdelmei. A királyiak az Atalanta elleni párharcban rendkívül magabiztosan játszva jutottak tovább. A liverpooliak helyzetét továbbra is megnehezíti a rengeteg sérült játékos nélkülözése. Nagy kérdés, hogy a több hetes szünetet követően milyen formában térnek vissza a játékosok a csapatokhoz és, hogy a vendégek milyen felállással kezdik a mérkőzést. A 20.15-től kezdődő felvezető műsorban ezekre a kérdésekre is választ kaphatnak az M4 Sport nézői.

Mire lehet képes a Bayern München Robert Lewandowski nélkül? Szerda este 21 órától választ kaphatunk a negyeddöntők nagy kérdésére. Sérülés miatt várhatóan a PSG elleni mindkét mérkőzésről lemarad a lengyel világklasszis támadó. A világ legjobb játékosának nélkülözése várhatóan felülírja az összes előzetes várakozást a párharc kapcsán. Neymar szereplése is kérdéses az első mérkőzésen, de a brazil nélkül is nyertek már meg fontos mérkőzéseket a párizsiak.

Szombaton OTP Bank Liga maraton az M4 Sporton és az m4sport.hu-n: a 28. fordulóból három egymást követő találkozót is élőben követhetnek a szurkolók. A közvetítés sorozat 12.30-tól indul a rendkívül kiélezettnek ígérkező Mezőkövesd–Kisvárda mérkőzéssel. Este 19.30-tól jön a nap és a forduló rangadója, a bajnoki tabella első és második helyezettje küzd meg egymással. A Ferencváros a Puskás Akadémiát fogadja egy gólgazdagnak ígérkező összecsapáson. A napot a Góóól! összefoglaló zárja a csatornán.

Vasárnap a ZTE és a Honvéd is az életben maradásért küzd: 17 órától a két csapat összecsapását követően tovább bonyolódhat a bennmaradásért folyó küzdelem. Hatalmas meglepetés lenne, ha a hét utolsó napján szintén pályára lépő DVTK megőrizné első osztályú tagságát. A nagy kérdés az, hogy a Budafok, ZTE és Budapest Honvéd hármasból melyik klub lesz a másik kieső.

Bajnokok Ligája negyeddöntő közvetítések
04.06., kedd

21.00 Real Madrid CF–Liverpool FC M4 Sport, m4sport.hu
04.07., szerda
21.00 FC Bayern München–Paris Saint-Germain FC M4 Sport, m4sport.hu

OTP Bank Liga 28. forduló közvetítések
04.10., szombat

12.30 Mezőkövesd Zsóry FC–Kisvárda Master Good M4 Sport, m4sport.hu
14.45 MTK Budapest–Budafoki MTE M4 Sport, m4sport.hu
17.00 MOL Fehérvár FC–Újpest FC M4 Sport, m4sport.hu
19.30 Ferencvárosi TC–Puskás Akadémia FC M4 Sport, m4sport.hu
04.11., vasárnap
14.30 DVTK–Paksi FC M4 Sport, m4sport.hu
17.00 ZTE FC–Budapest Honvéd FC M4 Sport, m4sport.hu

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik