Vissel Kobe: három világbajnok nem elég! A City sztárja lehet a következő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.03. 13:49
null
David Silva Gran Canaria szigete helyett Japánban köthet ki (Fotó: AFP)
Andrés Iniesta, David Villa és Lukas Podolski után újabb világbajnok érkezhet a Vissel Kobéhoz – legalábbis a brit rádiós műsorvezető, Sam Lee információi szerint. A japánok kiszemeltje nem más, mint a Manchester City rutinos középpályása, David Silva, akinek 2020 nyarán jár le a szerződése Angliában.

Silva 2010 óta futballozik a Manchester Citynél, korábban pedig úgy nyilatkozott, mindenképpen szeretné kitölteni a szerződését Angliában, ezután pedig esetleg hazatérne Gran Canaria szigetére, ahol szívesen futballozna a Las Palmasban. Ugyanakkor megjegyezte, ez is csak egy opció a számos lehetőség közül...

Nos, úgy fest a Las Palmasnak még egy darabig várnia kell a világ- és Európa-bajnok labdarúgó szolgálataira, ha egyáltalán megérkezik majd. Sam Lee, brit rádiós műsorvezető, a goal.com szerkesztője szerint sokkal valószínűbb, hogy Silva következő állomáshelye Japán lesz. A Vissel Kobe készül ajánlatot tenni a középpályásért.

Az újságíró megjegyzi, jelen állás szerint az sem biztos, hogy a jelenlegi szezonban 31 bajnokin hat gólt szerző és hat gólpasszt jegyző játékos kitölti a kontraktusát. Amennyiben a City meg tudja szerezni a portugál Bruno Fernandest, úgy Pep Guardiola nem gördít akadályt a távozása elé.

Silvát az Egyesült Államokból is csábítják – például a City-csoporthoz tartozó New York Cityből.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik