nemzetisport.hu
2019.05.14 18:13 Frissítve: 2019.05.14 18:35

MU: „Nem félek kimondani, néhány játékos kizárólag a pénz miatt jön ide”

Patrice Evránál már megszokhattuk, hogy ami a szívén, az a száján, és ezt ismét bizonyította a 81-szeres francia válogatott futballista, aki ezúttal korábbi klubja, a Manchester United egyik játékosáról mondta el kendőzetlen véleményét.

Alexis Sánchez teljesítménye elmarad a várttól (Fotó: AFP)

 

A korábbi kiváló balhátvéd egykori csapattársával, Gary Neville-lel beszélgetett a Manchester Unitedről, és többek között szóba került Alexis Sánchez is, aki eddig finoman fogalmazva sem nyújtja azt a „vörös ördögöknél”, amiért szerződtették az Arsenaltól.

„Nem félek kimondani, néhány játékos kizárólag a pénz miatt jön ide – mondta Evra. – Nincs semmi bajom Alexis Sánchezzel, ám amikor megláttam a bejelentést, arra gondoltam, hogy a Manchester United történelme egyfajta mélyponthoz ért. Volt ajánlata a Manchester Citytől is, amely alacsonyabb fizetést, ugyanakkor jobb futballt kínált. Nem jó ezt kimondani, de a City jobban játszik, és Guardiola keze alatt tovább fejlődhetett volna. Ezek után kíváncsi vagyok, mi volt az igazi oka annak, hogy a Unitedet választotta. Ne mondják nekem, hogy gyerekkora óta szerette a klubot! Vagy a pénz döntött, vagy ő akart lenni az első számú sztár.”

Alexis Sánchez 2018 januárjában írt alá az MU-hoz, heti 350 ezer fontos fizetésért (ez az összeg a különböző bónuszokat és jogdíjakat beleszámítva eléri az 500 ezer fontot). A mögöttünk hagyott idényben 27 tétmeccsen két gólt és négy gólpasszt jegyző chilei támadó nem tudott alapemberré válni a manchesterieknél, és könnyen lehet, hogy erre már nem is lesz lehetősége, mivel a hírek szerint a játékos ügynöke a Juventusszal tárgyal.

A TELJES BESZÉLGETÉS

2023.10.02 00:06:31

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Lehet, hogy ideje volna bevezetni a VAR-szoba VAR-ját is...

2023.09.30 17:08:15

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A Tottenham nyomása góllá érett, így a londoni csapat elvette a Mersey-partiak veretlenségét.

2023.09.28 23:09:50

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Meggyőződésem, hogy egy csapatot úgy lehet fejleszteni, ha az egyénekből kihozzuk a legjobbat, de úgy, hogy ez nem vezet önzőséghez és önzéshez. Változtathatsz, csinálhatsz mást, módosíthatsz a meglévő játékosaidtól függően, de a DNS-ed ugyanaz marad. Az én vagyok a karakterem, a történetem, a családom, a múltam, a játékos-pályafutásom.

2023.09.27 17:39:01

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Jobban kezdett a Ligakupában a Leicester City, de a végére kijött a két csapat közötti tudáskülönbség.

2023.09.24 14:41:00

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Szoboszlai Dominik ismét végig pályán volt Jürgen Klopp együttesében.