Arsenal: Ljungberg mégsem játszik a Newcastle ellen

Vágólapra másolva!
2006.11.17. 16:32
A nap folyamán korábban kiadott hírügynökségi jelentésekre rácáfolva az Arsenal labdarúgócsapata közölte: Fredrik Ljungberg (képünkön) mégsem léphet pályára szombaton a Newcastle ellen az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 13. fordulójában.

Szavazás

Ön szerint ki lesz az angol bajnok 2007-ben?

Írja be az itt látható számot!
Pár órával ezelőtt még úgy tűnt, hogy a svéd válogatott középpályás hat hét pihenő után végre ismét játszhat klubcsapatában, de a vádlisérülése még mindig nem jött rendbe tökéletesen, így az Arsenal orvosi stábja nem javasolta a részvételét a 15 órakor az Emirates Stadionban keződő mérkőzésen.

Arsee Wenger, az "ágyúsok" vezetőedzője pénteki sajtótájékozatóján így fogalmazott:

"Freddire nem számíthatok. Részt vett a mai edzésen, és már azt hittem, beállíthatom a csapatba, de másképpen alakult. Tovább folytatja az edzéseket, hogy kedden már ott lehessen a csapattal."

Az Arsenal a jövő hét elején a Hamburgot fogadja az Emirates Stadionban a Bajnokok Ligája utolsó előtti, 5. csoportfordulójában.

Mint arról beszámoltunk, a brazil Gilberto Silva családi okok miatt hazarepült Brazíliába, így szombaton biztosan nem játszik, a keddi pályára lépése pedig Wenger szavai szerint azon múlik, milyen fizikai és lelkiállapotban lesz akkor.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik