Vízilabda: anya és lánya egymás ellen az ob I-ben

B. Z. utanpotlassport.huB. Z. utanpotlassport.hu
Vágólapra másolva!
2022.02.16. 17:39
Címkék
A világbajnok Kisteleki Dóra és a 15 éves lánya, Lendvay Zoé egymás ellen szerepel szerda este a III. kerületi TVE–UVSE női ob I-es vízilabda-mérkőzésen.

Szerdán 19 órától az UVSE női vízilabdacsapata a III. kerületi TVE otthonában játszik bajnoki mérkőzést. Az összecsapásnak a vendégek az esélyesei, a találkozón várhatóan több utánpótláskorú játékos lehetőséghez jut.

A 15 éves Lendvay Zoé édesanyja, Kisteleki Dóra ellen játszhat az ob I-ben Fotó: Varga Jennifer/UVSE
A 15 éves Lendvay Zoé édesanyja, Kisteleki Dóra ellen játszhat az ob I-ben Fotó: Varga Jennifer/UVSE

A 15 éves Lendvay Zoé édesanyja, Kisteleki Dóra ellen játszhat az ob I-ben • Fotó: Varga Jennifer/UVSE

Köztük lesz a mindössze 15 éves Lendvay Zoé is, aki az évadban a második, összességében a negyedik ob I-es fellépésére készülhet az UVSE-ben. Számára a meccs igen emlékezetesnek ígérkezik, hiszen a másik oldalon minden bizonnyal vízbe ugrik édesanyja, a magyar válogatott korábbi kiválósága, a világbajnok Kisteleki Dóra. Anya és lánya egyaránt izgatottan készül a nem mindennapi eseményre. A tavaly az U15-ös válogatott tagjaként Európa-bajnokságot nyert Zoé a klubja közösségi oldalán közzétett videóban beszélt a „családi összejövetelről“:

„Nagyon várom a találkozót. Nem sok ilyen volt még a vízilabda történetében. Szerintem nagyon vicces lesz, bár egy kicsit félek tőle, mert azért elég jó még hozzám képest, de lehet, hogy kicsit ő is fél tőlem. Édesanyám csak azért ugrik be, hogy játsszon ellenem egy percet, úgy hogy megbeszéltük, fogjuk egymást egy kicsit.”

További korosztályos hírekVÍZILABDÁBANa sportági aloldalunkon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik