Tenisz: ellentmondó hírek – mégsem veszik őrizetbe Djokovicsot?

TŐKE JÁNOSTŐKE JÁNOS
Vágólapra másolva!
2022.01.10. 11:51
null
Teljes a fejetlenség Djokovics ügyében (Fotó: AFP)
Fokozódik a fejetlenség Novak Djokovics ügyében: nem sokkal azt követően, hogy a szerb sajtó beszámolt a teniszező őrizetbe vételéről, az ausztrál The Age újságírójának, Paul Sakkalnak több forrás is megerősítette, hogy tévesek a Djokovics család által közölt információk, vagyis az ausztrál hatóságok nem veszik őrizetbe a világ első számú teniszezőjét.

 

A források szerint az erős rendőri jelenlétre azért van szükség, mert nagyon sokan összegyűltek Djokovics és ügyvédjei főhadiszállása előtt, s a biztonsági erők a rendet próbálják megőrizni.

Az információt a szerb SportKlub újságírója, Szasa Ozmo is megerősítette, aki hozzátette, hogy még mindig nem tudni, hogy Alex Hawke bevándorlási miniszter visszavonja-e a Djokovicsnak kiadott vízumot.

A The Age megjegyezte, a bevándorlásügyi miniszter hétfőn biztosan nem dönt Djokovicsról, aki időközben elhagyta ügyvédjei irodáját – más kérdés, hogy ez nem ment könnyen, a tüntetők egy része ugyanis elállta az utat, üvegeket dobált a járműre, sőt akadt olyan is, aki az autó tetején ugrált.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik