profile

H. B. utanpotlassport.hu

590 Cikk
Utánpótlássport
21 órája

Puskás Jenő: Minden fiatallal úgy bánok, mintha a saját gyerekem lenne

Újabb három, a hivatását a legmagasabb szinten gyakorló edző vehette át a HM Sportért Felelős Államtitkársága kezdeményezésére életre hívott Gerevich György Nevelőedzői Díjat, amelyet a sportirányítással együttműködve a Nemzeti Sportügynökség (NSÜ), a Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) és a Magyar Edzők Társasága (MET) az idén közösen hozott létre azzal a céllal, hogy ily módon is elismerje a sikeres sportolók pályafutásának kezdetén kiemelkedő szerepet betöltő szakembereket. A kedden kitüntetettek közül ezúttal Puskás Jenő tornásztrénert mutatjuk be.
Utánpótlássport
2024.06.13. 18:00

Pap Ferenc: Az a célom, hogy a szenvedélyem átragadjon a gyerekekre

Újabb három, a hivatását a legmagasabb szinten gyakorló edző vehette át a HM Sportért Felelős Államtitkársága kezdeményezésére életre hívott Gerevich György Nevelőedzői Díjat, amelyet a sportirányítással együttműködve a Nemzeti Sportügynökség (NSÜ), a Sportegyesületek Országos Szövetsége (SOSZ) és a Magyar Edzők Társasága (MET) az idén közösen hozott létre azzal a céllal, hogy ily módon is elismerje a sikeres sportolók pályafutásának kezdetén kiemelkedő szerepet betöltő szakembereket. A kedden kitüntetettek közül ezúttal Pap Ferenc birkózótrénert mutatjuk be.
Utánpótlássport
2024.06.09. 19:21

Cselgáncs: Mamira és Szeleczki stabilan szállítja a junior Ek-érmeket

A felénél jár a junior cselgáncsozók Európa-kupa-szezonja, és a női szakág képviselői – elsősorban Mamira Luca és Szeleczki Szabina révén – nem is maradt adósak a jó eredményekkel. Radics Attila szövetségi edző pozitívan értékelte a lányok eddigi szereplését, ugyanakkor bízik benne, a korosztályos Eb-ig hátralévő versenyeken még ennél is jobb teljesítményre lesznek képesek a fiatalok.
Utánpótlássport
2024.06.02. 16:35

Kosár: Buglyó Barna Európa legjobbjai ellen is megmutathatta magát

Egyedüli magyar kosarasként a 18 éves Buglyó Barna is szerepelhetett az U18-as Euroliga nyolcas döntőjében a Ratiopharm Ulm színeiben. A Pakson nevelkedett fiatal immár a negyedik szezonját zárta a német klubban. Elmondta, jó formában érzi magát, és motiváltan várja a nyári válogatottprogramot az U18-as Eb-re készülvén.
Utánpótlássport
2024.05.12. 18:41

Kosárlabda: kik voltak a legjobb fiatalok a női NB I rájátszásában?

Véget ért a női NB I/A-csoportos kosárlabda-bajnokság rájátszása. Ennek apropóján összegyűjtöttük, hogy az utánpótláskorú (2004-ben vagy azután született) játékosok közül kik nyújtották a legjobban teljesítményt a felnőtt első osztály play-offjában, azonban sorrendet ezúttal nem állítottunk fel a legjobb U20-asok között.
Utánpótlássport
2024.05.05. 19:24

Cselgáncs: nem maradtak adósak az éremesővel a Honvéd fiataljai

Hét arannyal és összesen tizenkilenc éremmel zártak a Budapest Honvéd utánpótláskorú cselgáncsozói az Újpesten rendezett 37. Budapest-kupán, a közép-európai régió egyik legrangosabb korosztályos nemzetközi versenyén. Az éremtáblázatot toronymagasan élen záró piros-fehérek edzőjét, Szabó Tibort kérdeztük a remek szereplés kapcsán.
Utánpótlássport
2024.05.04. 09:01

Jégkorong: nagyon sikeres évadot zártak a BJA korosztályos csapatai

Az U18-as hazai bajnokság megnyerése után a Budapest Jégkorong Akadémia az U16-osok között is aranyérmet ünnepelhetett, méghozzá veretlenül abszolválva a rájátszást. A serdülők másodedzője, Jászai Dávid szerint a csapatban elért sikereknél sokkal fontosabb, hogy a játékosok töretlenül fejlődnek. Reméli, az ígéretes fiatalok közül néhány éven belül majd a felnőttjégkorongban is minél többen leteszik a névjegyüket.

1

/

30