2024. 04. 03.

Utolérni a világot: olimpiára vágyik a magyar rögbiválogatott

2024. 03. 19.

Jégen próbáltak meg amerikai focizni, íme, az eredmény – videó

2024. 03. 16.

Sima vendéggyőzelem, de a hazai rögbi nyert igazán nagyot

Még több csapatsport

Évforduló: 30 éve alakult meg a Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja

Népszerű cikkek

Egyéb csapat

Rögbi-vb: fantasztikus döntő volt, Dél-Afrika megvédte világbajnoki címét – videók

Egyéb csapat

Rögbi-vb: volt nehéz pillanata, de izgalmas hajrá után Anglia a bronzérmes – videók

Egyéb csapat

Rögbi-vb: egészen hihetetlen, hogyan jutott be a döntőbe a címvédő Dél-Afrika – videók

Rögbi-vb: Új-Zéland nem ismert kegyelmet, jöhet az ötödik döntője – videók

Curling: Kanada elleni vereséggel zárták a mieink a csoportkört

Egyéb csapat
2024.02.03. 22:56

Összemérni, összeadni – Ballai Attila publicisztikája

ALAPVONAL. Persze, a drukker alanyi jogon elvakult, együgyű. Nyelvünk egyik legpontosabb kifejezése ez, hiszen együgyű az, akinek egyetlen ügye van. Saját maga, a saját csapata. Nagyobb a baj, ha a sportvezető is ilyen. És a közelmúltban néhány nyilatkozattól, megnyilvánulástól, lelátói testbeszédtől, tekintettől kirázott a hideg.
Egyéb csapat
2024.01.12. 00:07

Mindenki tippel – N. Pál József publicisztikája

ALAPVONAL. A legnagyobb – akár a sport nemesebb szándékait is fenyegető, ma már legyűrő – veszélynek ezt látom én. Mert a fogyasztás mindenekfölöttiségét valló parancs könyörtelensége mindig a közvetlen holnapot, esetleg holnaputánt, az arra való figyelem totalitását célozza meg, a sportimádó lelket is ez tartja egyre inkább remegésben, egykor volt – alapvetően normális, lelket gazdagító –, az örömre váró áhítatát az új idő csapdájába csalva.
Egyéb csapat
2023.12.14. 14:02

Álláskeresés a sport világában, sportolói múlt nélkül? Így csináld!

Sokan úgy gondolják, hogy a nagy sportolói múlttal rendelkezőkből lesznek a legnagyobb edzők, sportmenedzserek, klubvezetők és így tovább. Természetesen a kettő kéz a kézben járhat, viszont az már fordítva nem igaz, hogy akinek nem volt komolyabb sportolói múltja, ne lehetne sikeres szakemberként. Sosem késő elkezdeni, és ki tudja, talán valaki edzőként vagy sportszervezőként bontogatja majd igazán szárnyait.
Egyéb csapat
2023.12.14. 13:58

Helyezkedj el a sport világában!

A sport világa ugyanolyan munkaerőpiac, mint bármi más. Sőt, a mai Magyarországon az egyik legdinamikusabban növekvő ágazatról van szó. Nem kell komolyabb sportolói múlt sem ahhoz, hogy valaki ígéretes karrier elé nézzen. Motiváció, kitartás, tanulási hajlandóság viszont annál inkább.
Egyéb csapat
2023.12.07. 22:59

Játék – határokkal – Moncz Attila publicisztikája

ALAPVONAL. Nem érdemes összevetni a nyugati és a magyar szurkolói kultúrát, más volt a szocializáció folyamata, a sokkal érzelmesebb emberek szeretnek sokkal szélesebb skálán mozogni – teljes joggal. Csak a skála végpontjait érdemes közösen meghatározni, ha tényleg mindenki a klub érdekeit tartja szem előtt. Mert a klubnál a játékos, a vezető és a szurkoló sem lehet több.

1

/

246