PLL-Tippverseny 6.forduló

2464096 24640962464096 2464096
Vágólapra másolva!
2012.03.17. 11:03
Címkék
Mielőtt elkezdeném, szeretném elnézéseteket kérni a késés miatt, mivel ennek bejegyzésnek már tegnap kint kellett volna lenni a facebook üzenőfalakon...

Mielőtt elkezdeném, szeretném elnézéseteket kérni a késésmiatt, mivel ennek bejegyzésnek már tegnap kint kellett volna lenni a facebook üzenőfalakon, illetve timeline-okon...remélem ezzel a kisebb csúszással senkit nem gátoltam meg abban, hogy megtegye a nyerő tippjét..:) a hajtás után megtaláljátok a párosítást.Mielőtt elkezdeném, szeretném elnézéseteket kérni a késésmiatt, mivel ennek bejegyzésnek már tegnap kint kellett volna lenni a facebook üzenőfalakon, illetve timeline-okon...remélem ezzel a kisebb csúszással senkit nem gátoltam meg abban, hogy megtegye a nyerő tippjét..:) a hajtás után megtaláljátok a párosítást.

Nem hiszem, hogy újdonságot mondok azzal, hogy ha elárulom, hogy túl vagyunk a bajnokság felén...az első, illetve a harmadosztályban kezd kirajzolódni a végső győztes kiléte, talán az ezüstérmesé is, azonban a többi helyezettet lehetetlen megtippelni 5 forduló után...a másodosztályban az első négy csapat 3 ponton belül van, szóval itt lehetnek, és lesznek is még érdekes dolgok :)

Ti, akik hétről hétre tippeltek a verseny keretein belül, nyilván élőben is figyelemmel kíséritek a Liga küzdelmeit, tisztában vagytok az erőviszonyokkal, és a csapatok aktuális formájával. Ha ez mégsem így lenne, és csak a blogról tájékozódtok a mérkőzések eredményeiről, nem biztos, hogy valós képpel rendelkeztek a csapatokról. Ezzel a bekezdéssel, csak arra szeretnélek biztatni benneteket, hogy gyertek el még többen hétfőnként, szurkoljatok a kedvenc csapatotoknak, jelenlétetekkel emeljétek a bajnokság színvonalát! :)

Nos, a kisebb kitérő után szemezgessünk kicsit a hétfői párosításból, mert ugye ez lenne ennek a bejegyzésnek a célja...

A Fegyencjárat visszavágóra készül a jól kezdő, de aztán leeresztő Blancos ellen, a Smasszer pedig végre megmérkőzik az Erasmuscle ellen, akikkel még a nyitó fordulóban nem tudtak játszani, a külföldi hallgatók ki nem állása miatt. A BHÖK megszerzi az első győzelmét a harmadosztályban? a Vaskapu tudja hozni a kötelezőt, a legjobbját nélkülöző Poznan ellen? A Iustum II leszakítja a KPI-t? A KREatin egy újabb győzelemmel menetel tovább a feljutás felé? A Gradus ismét le tudja győzni, az előzetesen esélyesebbnek gondolt ellenfelét? A Pasos megszerzi első pontját/pontjait, vagy tovább zuhan a harmadosztály felé? A Jam-Jam elszakad az üldözőitől a másodosztáyban, vagy tovább sűrűsödik a mezőny?

A ti dolgotok megtippelni ezeket a mérkőzéseket, hétfőn pedig a fent említett csapatok válaszolnak is a feltett kérdésekre.

Továbbra is megoszthatjátok velünk a gondolataitokat hozzászólás formájában, kíváncsiak vagyunk a véleményetekre!

Hétfőn legyünk sokan a lelátón, hajrá! :)

11:10-11:55 – Fegyencjárat – Los Blancos

11:55-12:40 – FC Vaskapu – Lex Poznan

12:40-13:15 – Smasszer United – Erasmuscle

13:15-13:50 – SPQR – BHÖK-Spartacus

13:50-14:25 – AS Iustum II – KPI

14:25-15:00 – Just4Fun – KREatin

15:00-15:45 – Gradus – AS Iustum

15:45-16:20 – Pasos United – Bíbortógás Fenevadak

16:20-16:55 – Vaskapu Jam-Jam – Budapest Rangers

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik