Találatok a Vinnie Jones címkére

Találatok száma: 7

Videó: amikor az Eb-n szándékosan arcon fejelték a legkeményebb angol bekket

2021-06-05 11:16:28

Június 15-én, 18 órától Portugália ellen megkezdi Európa-bajnoki szereplését a magyar labdarúgó-válogatott. A Nemzeti Sport Online-on régóta hangolunk a tornára, folytatjuk „Amikor” sorozatunkat is, ezúttal egy kevésbé ismert jelentettel.

francia válogatott foci Eb 2020 foci Eb 1992 angol válogatott amikor Vinnie Jones

FFT-könyvklub: Vinnie Jones önéletrajzi kötete

2020-04-26 14:47:29

Ez megindító meccs volt – az FA-kupa-győztes profi labdarúgóként és hollywoodi filmsztárként két szakmában is a csúcsra jutó Vinnie Jones meséli el nem mindennapi életét.

Vinnie Jones FourFourTwo FFT

Füstölgő puskacső - így kell büntetlenül agyonrúgni egy liverpoolit

2015-01-09 10:10:43

Vinnie Jones a filmekben mindig kőkemény figurát alakít, a karakteres színész azonban a futballpályán alapozta meg hírnevét. Mondhatni, nem a technikás labdarúgók közé tartozott, amolyan pokróc fajtaként tengette mindennapjait a pályán.

Wimbledon Vinnie Jones Steve McMahon Liverpool

Anglia: Vinnie Jonesot bőrrákkal kezelik, többször műtötték

2013-11-24 11:43:18

Vinnie Jones, az angol labdarúgásban legendásnak számító wimbledoni „Crazy Gang” egykori meghatározó tagja – egyáltalán nem mellékesen sikeres színész – bőrrákos, és kezelésekre szorul. Ezt maga az egykori brutálisan kemény védő jelentette be a Sunnak adott interjújában.

rák bőrrák Vinnie Jones Premier League Anglia

Vinnie Jones fizet és imádkozik Gazza gyógyulásáért

2013-02-20 11:43:37

A nyolcvanas és a kilencvenes évek angol futballjának legendás verőembere, a visszavonulása óta hollywoodi karriert is befutott, számos nagyszerű filmben szerepelt Vinnie Jones bevallása szerint minden nap imádkozik régi barátja, az Egyesült Államokban alkohol- és drogfüggősége miatt gyógykezelt Paul Gascoigne felépüléséért.

rehab Vinnie Jones Paul Gasciogne

Vinnie Jones, a pszichogyilkos Arsenal-drukker - videók

2013-01-15 13:09:42

A Wimbledon egykori középpályása, a Magyarországon elsősorban a Blöff és A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső című filmekben nyújtott alakításairól nevezetes Vinnie Jones nemrég feltűnt egy amerikai tévésorozat egyik epizódjában. A jellegzetes arcvonású Jones a sportpályafutása befejezése után színész lett Amerikában. Most az Elementary című krimisorozatban játszott el egy pszichogyilkos Arsenal-drukkert.

színészet labdarúgás Wimbledon Vinnie Jones Arsenal

Dalglish sztárjaira lesújtott az Őrült Banda

2011-05-14 02:58:30

Kenny Dalglish idén januárban hatvanévesen ugrott be menedzsernek a krízisbe kerülő Liverpoolhoz, és sikerült annyira felráznia a társaságot, hogy a minap három idényre meghosszabbították a szerződését, noha előzőleg hosszú esztendőkön át kis túlzással nem csinált semmit. Na de igazi legenda ő, a Celtic és a Pool számára egyaránt – az utóbbival hihetetlenül sok trófeát nyert annak idején, játékosként, majd edzőként is. Huszonhárom éve ilyenkor azonban hoppon maradt csapatával: szenvedő alanya lett az FA-kupa-döntők históriája egyik, ha nem a legnagyobb papírforma-borulásának. A történet egykor volt főhőse: a Wimbledon FC.

sportnaptár labdarúgás Wimbledon Wembley Vinnie Jones Liverpool