Találatok a Veronica Kristiansen címkére

Találatok száma: 38

Női kézilabda Eb: a mieink elleni meccs előtt cseréltek a norvégok

2020-12-15 11:21:58

A norvég Tv2 beszámolója szerint a női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjében kedd este a magyar válogatottal találkozó Norvégia (kezdés: 20.30, Tv: Sport1, élőben az NSO-n) cserélt: Veronica Kristiansen, a Győri ETO irányító-átlövőjének helyére a Vipers Kristiansand játékosa, Marta Tomac került be a keretbe.

női kézilabda Európa-bajnokság női kézilabda női kézi Eb norvég női kézilabda-válogatott Veronica Kristiansen Marta Tomac

Női kézilabda: fény derült a négy fertőzött kilétére a Győrnél

2020-11-15 17:21:31

A Győri ETO női kézilabdacsapata a hivatalos honlapján tudatta, hogy újabb fertőzöttet azonosítottak, ketten viszont sikeresen felgyógyultak a koronavírusból.

női kézilabda kézilabda koronavírus Veronica Kristiansen Silje Solberg Puhalák Szidónia

Női kézilabda: hosszabbított a Győr kulcsjátékosa

2020-11-09 14:33:44

A Győri ETO női kézilabdacsapata a hivatalos oldalán jelentette be, hogy norvég irányító-átlövője, Veronica Kristiansen három évvel meghosszabbította szerződését a klubbal.

szerződéshosszabbítás női kézilabda kézilabda Veronica Kristiansen Győri Audi ETO KC

Női kézi: Fodor után Kristiansen is elkapta a kórt Győrben

2020-10-26 19:38:41

Hétfőn a Győri ETO női kézilabdacsapat második játékosánál mutatták ki a koronavírus-fertőzést. A klub közleménye szerint Fodor Csenge után Veronica Kristiansen kapta el a kórt. Mindketten jól vannak, tünetmentesek.

koronavírus Veronica Kristiansen Győri Audi ETO KC Fodor Csenge

Női kézi: Kristiansen 9 gólja, Mörk majdnem végzetes hibája

2020-10-04 01:34:47

A pénteki szünnap után szombaton folytatódott a Golden League elnevezésű női kézilabdatorna Randersben: Norvégia minimális különbséggel győzte le Franciaországot, Dánia annál magabiztosabban Montenegrót.

női kézilabda Veronica Kristiansen Norvégia Nora Mörk Heidi Löke

Kézi: „Úgy éreztem, minden összeomlott körülöttem” – a Győr klasszisa a járványfélelméről

2020-03-21 19:09:03

Törékeny oldalát mutatta meg Veronica Kristiansen, a Győri ETO női kézilabdacsapatának norvég klasszisa, amikor őszintén beszélt a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos félelmeiről. Az átlövő ugyanakkor örül annak, hogy Norvégiában vészelheti át ezt a nehéz időszakot.

koronavírus Veronica Kristiansen Győri Audi ETO KC Allison Pineau női kézilabda

Kézi BL: Sterbik és Kristiansen is tarolt az EHF-nél

2020-02-24 11:05:02

Sterbik Árpád, a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának kapusa és Veronica Kristiansen, a Győri Audi ETO átlövője is bekerült a Bajnokok Ligája-forduló válogatottjába az európai szövetség (EHF) összeállításában.

női kézi BL férfi kézi BL Veronica Kristiansen Sterbik Árpád Bíró Blanka

Szenzációs végjáték, óriási győzelmet aratott a Győr Brestben

2020-02-23 18:08:06

A női kézilabda Bajnokok Ligája középdöntőjének rangadóján a címvédő Győri Audi ETO KC a kilenc gólig jutó Veronica Kristiansen vezérletével 29–28-ra nyert a Brest Bretagne vendégeként. A 45. percben még négygólos hátrányban lévő magyar csapat sikerét Kiss Éva védése biztosította be.

női kézi BL Veronica Kristiansen Kiss Éva Győri Audi ETO KC Brest

Női kézi: Depressziós, szomorú és dühös voltam – Kristiansen

2020-01-29 10:00:58

Nagyjából hét hónapot töltött pályán kívül a Győr világklasszisa, aki nehezen viselte a tétlenséget, ám acélosabban tért vissza.

Veronica Kristiansen Győri Audi ETO KC

Női kézi: a vb helyett győri edzések várnak a norvég átlövőre

2019-10-25 23:37:28

Biztossá vált, hogy a Győri ETO női kézilabdacsapatának norvég irányító-átlövője, Veronica Kristiansen lemarad a decemberi, Japánban rendezendő olimpiai kvalifikációs világbajnokságról.

női kézilabda női kézi-vb norvég női kézilabda-válogatott Veronica Kristiansen Győri Audi ETO KC

Női kézi: a Győr légiósának a vb-szereplése is veszélyben lehet

2019-08-21 23:15:22

Visszaesés következett be a Győri ETO női kézilabdacsapatának norvég irányító-átlövője, Veronica Kristiansen állapotában, így pedig Thorír Hergeirsson szövetségi kapitány szerint a decemberi világbajnokságon való részvétele is veszélybe került.

női kézilabda norvég női kézilabda-válogatott Veronica Kristiansen Thorír Hergeirsson Győri Audi ETO KC

Kézilabda: Klivinyi pillangóvá vált, Kovacsics és Háfra boszorkányiskolába ment

2019-06-19 18:57:49

A kézilabdás lányok a hosszú idény után sem tudnak meglenni egymás nélkül, legalábbis néhányan együtt vetették bele magukat a vakációba. New York, Orlando, Barcelona, Tenerife, Tanzánia – többek között ezeken a helyeken töltődnek fel a Fradi és a Győr kiválóságai a következő évadra.

női kézilabda nyár nyaralás Veronica Kristiansen Lukács Viktória Kovacsics Anikó

Női kézi BL: jó mókának tartották a Kristiansen nővérek az egymás elleni csatát

2019-05-12 01:53:10

Bár a Győri Audi ETO KC és a Vipers Kristiansand elődöntője után az előbbi csapatot erősítő Veronica Kristiansennek lett volna csak oka az örömre, néhány perccel a lefújás után már húga, Jeanett szája is fülig ért. Nyilván nem annak örült, hogy norvég csapatával nem sikerült bejutniuk a női kézilabda Bajnokok Ligája döntőjébe, egyszerűen csak boldog volt, hogy nővérével már nem ellenfelek, hanem újra a legjobb barátok. 

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Vipers Kristiansand Veronica Kristiansen

Női kézi BL: ezek a zenék pörgetik fel a győri lányokat a final fourra

2019-05-10 15:42:00

Tavaly Daddy Yankee Dura című számára buliztak a Győri Audi ETO KC kézilabdázói, és ha idén is megnyernék a final fourt, akkor valószínűleg ismét egy latinos popslágerre ünnepelnének. Legalábbis az öltözőben többnyire ezek szólnak, s ezek pörgetik fel a lányokat a négyes döntőre. Görbicz Anita viszont továbbra is a Hooligansra esküszik. 

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézi BL final four női kézi BL Veronica Kristiansen Nycke Groot Görbicz Anita

Női kézi BL: nem vágyott testvéri ütközet vár a Győri ETO klasszisára

2019-05-10 15:46:01

Egy családi párharcnak is szemtanúi lehetünk a női kézilabda Bajnokok Ligája budapesti négyes döntőjében a Győri ETO–Vipers Kristiansand elődöntő során. A magyar csapatban az egy éve érkezett Veronica Kristiansen, míg a norvégoknál a húga, Jeanett küzd meg a fináléba jutásért. A Győr 28 éves balátlövője elfogadta a korábbiakhoz képest megváltozott szerepét, és ebből szeretné kihozni a lehető legtöbbet, de reméli, a következő idényben még többet mutathat meg magából.

női kézilabda női kézi BL final four női kézi BL Veronica Kristiansen Győri Audi ETO KC Danyi Gábor

Női kézi BL: mindkét győri kapus szenzációsan védett

2019-04-15 09:45:02

Az Odense elleni kettős győzelemmel jutott tovább a Győri Audi ETO KC a női kézilabda Bajnokok Ligájában, nem véletlen, hogy a visszavágón mutatott kiváló játék miatt négy játékosa is bekerült a legjobbak közé a Európai Kézilabda-szövetségnél.

női kézilabda Bajnokok Ligája női kézilabda BL női kézi BL Veronica Kristiansen Tóth Nikolett Kari Aalvik Grimsbö

Női kézi: Kristiansent pihentetik, kimaradt a norvég keretből

2019-03-05 12:24:58

A győri Veronica Kristiansen nem tagja a norvég női kézilabda-válogatott legfrissebb keretének, a helyi szövetség tájékoztatása szerint ennek egészségügyi, összterheléssel kapcsolatos oka van.

női kézilabda norvég női kézilabda-válogatott Veronica Kristiansen Győri Audi ETO KC

Női kézi: Kristiansenre három hónap pihenő vár a nyáron

2019-02-09 13:59:01

Norvég sajtóértesülések szerint a szeméremcsonti ízület (szimfízis) gyulladásával bajlódik Veronica Kristiansen, a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának irányítója/átlövője, akire a nyáron három hónapos, sportmentes szünet vár.

női kézilabda Veronica Kristiansen Győri Audi ETO KC