Találatok a Sztanyiszlav Csercseszov címkére

Találatok száma: 67

Felkészülés: a Ferencváros a DAC otthonában lép pályára

2022-01-14 16:48:33

Jövő héten szerdán, január 19-én a DAC ellen lép pályára a Ferencváros a dunaszerdahelyi MOL Arénában – adta hírül a sárga-kékek hivatalos oldala, ezt pedig később a Fradi.hu is megerősítette.

felkészülés Sztanyiszlav Csercseszov Ferencváros FTC Dunaszerdahely DAC

FTC: már csak az orvosi választja el a nigériai csatárt a klubtól – sajtóhír

2022-01-14 14:38:15

Cseh sajtóhírek szerint a Ferencváros közel áll a cseh Fortuna Ligában szereplő Ceské Budejovice nigériai csatárának, Fortune Basseynak megszerzéséhez. Az isport.cz értesülését megerősítheti, hogy az FTC élére tavaly decemberben kinevezett Sztanyiszlav Csercseszov sokat sejtető nyilatkoztatott adott a Szport-Ekszpressznek. 

átigazolás magyar átigazolás labdarúgó NB I koronavírus hazai átigazolás Sztanyiszlav Csercseszov

FTC: Nem kell félni a vezetőedzőtől! – Dibusz Dénes

2022-01-10 23:59:54

A Ferencváros Spanyolország helyett a Népligetben folytatja a felkészülést, Dibusz Dénes szerint ez nem okozhat szakmai problémát, Sztanyiszlav Csercseszovval pedig különösen jó lehet a játékosok kapcsolata.

Sztanyiszlav Csercseszov NB I Fradi Ferencváros FTC Dibusz Dénes

FTC: Cherchesov's personality fits the team better – Tamás Hajnal

2022-01-09 08:09:56

Tamás Hajnal, sports director of Ferencváros, considers Stanislav Cherchesov to be the ideal coach because of his professional knowledge and psychological skills and considers it important to appreciate joyful moments.

Sztanyiszlav Csercseszov Hajnal Tamás Fradi Ferencváros FTC

FTC: Csercseszov személyisége jobban passzol a kerethez – Hajnal Tamás

2022-01-09 08:09:56

Hajnal Tamás, a Ferencváros sportigazgatója szakmai tudása és pszichológiai képességei miatt tartja ideális edzőnek Sztanyiszlav Csercseszovot, és fontosnak tartja, hogy megbecsüljék az örömteli pillanatokat.     

Sztanyiszlav Csercseszov Hajnal Tamás Fradi Ferencváros FTC

Kisvárda: Csercseszov korábbi játékosát szerződtették

2022-01-07 12:24:31

A Kisvárdánál folytatja pályafutását Rafal Makowski – jelentette be a labdarúgó NB I-ben szereplő csapat a honlapján. A 25 éves, 190 centiméter magas lengyel középpályás a Slask Wroclaw együttesétől szerződik a magyar NB I második helyén álló együtteshez.

magyar átigazolás Tamás Márk Sztanyiszlav Csercseszov Rafal Makowski Kisvárda Gosztonyi András

FTC: Egy demokratikus diktátor vagyok – Csercseszov

2022-01-06 14:46:44

Zsúfolásig megtelt a Groupama Aréna sajtóterme a labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros új vezetőedzője, Sztanyiszlav Csercseszov bemutatkozó sajtótájékoztatójára. Az orosz tréner az elképzeléseiről mesélt, illetve válaszolt az újságírók kérdéseire.

Sztanyiszlav Csercseszov Fradi Ferencváros FTC

Sztanyiszlav Csercseszov és stábja belevágott a munkába a Fradinál

2022-01-04 23:16:39

Elkezdte a munkát a Ferencvárosnál Sztanyiszlav Csercseszov, aki nagyon nívós szakmai stábbal dolgozik együtt a magyar bajnokcsapatnál – bemutatjuk az orosz tréner segítőit.

Sztanyiszlav Csercseszov Ferencváros FTC

FTC: Sztanyiszlav Csercseszov megtartotta székfoglalóját

2022-01-04 16:08:52

Megtartotta bemutatkozó beszédét és az új év első edzését a Ferencváros élére tavaly december 20-án kinevezett Sztanyiszlav Csercseszov. A keménykezűségéről is híres orosz vezetőedző tömören és célratörően vázolta elképzeléseit a kerettagoknak.  

labdarúgó NB I Sztanyiszlav Csercseszov NB I Fradi Ferencváros FTC

Dumaaréna: Sokat azért nem barangoltam Újpesten – Böde

2022-01-03 09:11:37

A Nemzeti Sport összegyűjtötte a tavalyi esztendő legszórakoztatóbb nyilatkozatait. Kétrészes válogatásunk második részében részében többek között Gyurta Dániel, Szoboszlai Dominik és Sztanyiszlav Csercseszov is felbukkan egy-egy aranyköpéssel. Íme, az NS-ben megjelent frankó dumák, 2. rész!

dumaaréna Sztanyiszlav Csercseszov Szoboszlai Dominik Marco Rossi Gyurta Dániel Egerszegi Krisztina

FTC: alakul Sztanyiszlav Csercseszov edzői stábja

2021-12-27 08:17:38

A Csempionat (Championat) orosz sportoldal szerint Miroszlav Romascsenko (48) másodedző, Gintaras Stauce (52) kapusedző és Vlagyimir Panyinkov (52) erőnléti edző csatlakozik a Ferencvárost vezetőedzőként irányító Sztanyiszlav Csercseszov (58) szakmai stábjához.

Sztanyiszlav Csercseszov Fradi Ferencváros FTC

FTC: Csank szerint Csercseszov rendet vág az öltözőben

2021-12-22 18:11:48

Csank János mesteredző, korábbi szövetségi kapitány, a Nemzeti Sport szakértője a labdarúgó NB I őszi szezonját értékelte.

Sztanyiszlav Csercseszov Fradi Ferencváros FTC Csank János

FTC: Csercseszov üzent a motiválatlan játékosoknak – videó

2021-12-22 14:27:09

A Fradi.hu videójában bemutatta, hogyan telt Sztanyiszlav Csercseszov első napja a Ferencvárosnál. Az NB I-es címvédő új vezetőedzője a csapatszellemről, a motiválatlanságról és a szurkolókról is beszélt. 

Sztanyiszlav Csercseszov NB I Fradi Ferencváros FTC

FTC: „Aki ezt nem teszi meg, annak nincs maradása”

2021-12-22 08:06:26

Sztanyiszlav Csercseszov, a korábbi orosz szövetségi kapitány a régi iskola képviselője a szakmában, sikerorientált, igényes és mindent elkövet csapata fejlődése érdekében.

Sztanyiszlav Csercseszov Ivan Zsidkov Fradi Ferencváros FTC

FTC: Csercseszovot régóta szerettük volna – Orosz Pál

2021-12-21 16:12:44

Miért bukott meg Peter Stöger? Mi szólt Sztanyiszlav Csercseszov kinevezése mellett? És látták-e már a ferencvárosi vezetők az orosz edző tiltott szavait – Orosz Pál vezérigazgató beszélt az edzőváltás hátteréről.

Sztanyiszlav Csercseszov Orosz Pál Ferencváros FTC

FTC: Csercseszov egyelőre nem tervez oroszokat igazolni

2021-12-21 13:07:32

A bajnoki címvédő és listavezető Ferencváros labdarúgócsapatának új vezetőedzője, az orosz Sztanyiszlav Csercseszov azt mondta, nem tervezi, hogy a téli átigazolási időszakban orosz játékosokat hívjon a magyar együttesbe – írja a Magyar Távirati Iroda.

Sztanyiszlav Csercseszov FTC

NB I: Marco Rossi elmondta a véleményét Csercseszovról

2021-12-21 11:19:49

Ahogyan arról beszámoltunk, a Ferencváros labdarúgócsapata a hivatalosa oldalán, a fradi.hu-n hétfőn bejelentette, hogy Sztanyiszlav Csercseszov veszi át az együttes irányítását. A hírre a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Marco Rossi a DIGI Sport híradójának reagált.

labdarúgó NB I Sztanyiszlav Csercseszov Marco Rossi FTC

FTC: remek kapusból szenvedélyes edző – képek, videók Csercseszovról

2021-12-20 17:32:41

Mint azt már bizonyára minden magyar futballkedvelő tudja, Sztanyiszlav Csercseszov ül le a nemrég menesztett Peter Stöger helyére a Ferencvárosnál. Most fél szemmel visszatekintünk az 58 esztendős tréner/exkapus pályafutására, valamint néhány videó segítségével azt is megnézzük, mire számíthatnak a játékosok és a szurkolók a szigorú szakember hírében álló orosztól!

videók videó labdarúgó NB I képek kép Sztanyiszlav Csercseszov

FTC: A tehetség nálam munka nélkül semmit sem ér – Csercseszov

2021-12-20 15:54:24

Az 1975-ben a KEK-döntőbe menetelő csapat és a néhány éve a CSZKA Moszkva ellen idegenben remek hangulatot teremtő szurkolótábort emelte ki a Ferencváros kapcsán Sztanyiszlav Csercseszov, a magyar bajnok új vezetőedzője, akit a fradi.hu idézett a hétfői vezetőedzői kinevezése után.

Sztanyiszlav Csercseszov Orosz Pál Hajnal Tamás Ferencváros FTC

Ferencváros: Csercseszov az új vezetőedző – hivatalos

2021-12-20 10:36:31

A Nemzeti Sport vasárnap jelezte, hogy Sztanyiszlav Csercseszov megérkezett Budapestre, a Ferencváros labdarúgócsapata pedig a hivatalosa oldalán, a fradi.hu-n hétfőn be is jelentette, hogy az orosz szakember veszi át az együttes irányítását.

Sztanyiszlav Csercseszov Ferencváros FTC