Találatok a puyol címkére

Találatok száma: 5

La Liga: „Spanyol vagyok” – Puyol kivívta a katalánok haragját

2016-07-19 21:34:55

Carles Puyol egy, a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságot népszerűsítő videóban azt mondja magáról, hogy spanyol, amivel magára haragította a katalán érzelmű embereket.

spanyol foci Puyol La Liga Katalónia

A Barca sztárjai is átvehették az új verdákat - képek, videó

2012-11-22 12:56:21

Mielőtt bárki a Real javára történő részrehajlással vádolná az Audit: jelentjük, a Fabregas, Piqué, Messi és a többi Barca-játékos is átvehette az új vasakat.

új autók Xavi Puyol Piqué Lionel Messi Fabregas

Puyolnak nem kell a nagymama pokróca

2012-11-21 09:54:15

Moszkvában az év ezen szakaszában már bőven fagypont közeli a hőmérséklet, így semmi meghökkentő nincs abban, hogy a Barcelona játékosai a nagymama pokrócait is magukkal vitték a Szpartak Moszkva elleni idegenbeli BL-mérkőzésre.

Szpartak Moszkva Puyol Barcelona Bajnokok Ligája

Miénk a dicsőség! Jó, de mégis kié? - videó

2011-05-27 22:10:58

Mit csináljon egy sportszergyártó, ha két kirakatcsapata játszik a legrangosabb európai kupa döntőjében? Örüljön, nyilván. Aztán meg gyorsan szedje össze a legjobb arcokat: Rooneyt, Puyolt, Ferdinandot, Piquét, Parkot, Iniestát vagy Evrát, és mondassa fel velük angolul és spanyolul a győzelem receptjét. A Nike megtette, a srácok nagyon komolyak – de szombaton este csak az egyik csapat dicsőülhet meg...

videó reklám foci Rooney Rio Ferdinand Puyol

Carles Puyol nélkül kezdi a következő idényt az FC Barcelona

2007-06-26 00:00:14

A Barcelona kapitányára, a spanyol válogatott Carles Puyolra az elmundodeportivo.com értesülései szerint legalább három hónapos kényszerpihenő vár, miután térdszalagszakadást szenvedett a katalán klub dél-afrikai barátságos mérkőzésén.

puyol