Találatok a Pick Szeged címkére

Találatok száma: 2100

Férfi kézilabda: hivatalossá vált a Szeged új csarnokának neve

2021-12-03 18:43:52

A Szegedi Multifunkciós Sportcsarnok elnevezéséről hivatalos megállapodás született – közölte hivatalos honlapján a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Pick Szeged. Az új csarnok a Pick Aréna nevet kapta, s már a csapat színével ellátott, bikát ábrázoló futurisztikus szobrot is a helyére emelték.  

férfi kézilabda Szeged Pick Szeged Pick Aréna

Férfi kézi BL: kikapott Dániában a Szeged

2021-12-01 22:23:09

A Szeged kézilabdacsapata 34–30-ra kikapott Dániában az Aalborgtól a Bajnokok Ligája A-csoportjában. Mivel itthon csak három góllal nyert a magyar csapat, így az Aalborg megelőzi a szegedieket pontegyenlőség esetén.

Aalborg Pick Szeged férfi kézi BL

Nem ment pár kulcsembernek, kikapott Dániában a Pick Szeged

2021-12-01 20:07:01

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata 34–30-ra kikapott Dániában az Aalborgtól a Bajnokok Ligája A-csoportjában. Mivel itthon csak három góllal nyert a magyar együttes, így az Aalborg megelőzi a szegedieket pontegyenlőség esetén.

közvetítés férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda férfi kézi BL Pick Szeged Aalborg

Férfi kézi BL: havazás miatt később kezdődik a Szeged meccse

2021-12-01 17:39:16

A Sport Tv tájékoztatása szerint később kezdődik az eredetileg ma (szerda) 18 óra 45 percre kiírt Aalborg–Pick Szeged mérkőzés a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a havazás miatt a csapatok még nem értek oda a csarnokhoz.

kézilabda férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézi BL Pick Szeged Aalborg

Férfi kézi NB I: a Szeged kilenccel, a Veszprém tizenöttel nyert

2021-11-27 18:13:30

A Pick Szeged 41–32-re nyert otthon a Balatonfüred ellen, míg a Telekom Veszprém 41–26-ra legyőzte idegenben a Budakalászt a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján.

férfi kézilabda NB I Telekom Veszprém Pick Szeged Budakalász Balatonfüred kézilabda

Férfi kézi: ekkor indul a jegyértékesítés az új szegedi csarnok nyitó mérkőzésére

2021-11-24 15:39:57

December 9-én a THW Kielt fogadja a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében a Pick Szeged, amely először lép pályára új, 8300 fős csarnokában, a Pick Arénában – írja a klub honlapja.

kézilabda férfi kézilabda Bajnokok Ligája THW Kiel Pick Szeged

Férfi kézi NB I: továbbra sincs pontja a Kecskemétnek

2021-11-20 17:02:36

A Budakalász 30–29-re nyert a Kecskemét ellen a férfi kézilabda NB I szombati játéknapján. A Pick Szeged a szoros első félidőt követően tízgólos sikert aratott a Gyöngyös ellen. A Balatonfüred kiütötte a Csurgót, a Dabas a Fejér-B.Á.L. Veszprém ellen győzött. A Grundfos Tatabánya a Ferencváros ellen diadalmaskodott.

kézilabda férfi kézilabda NB I férfi kézilabda Pick Szeged Kecskemét kézilabda Grundfos Tatabánya

Férfi kézi: „Ez volt a szegedi pokol!” – így búcsúznak a szurkolók a „Sporitól”

2021-11-19 13:08:49

Elbúcsúzott az Újszegedi Sportcsarnok a Bajnokok Ligájától, s lassan a Pick Szeged szurkolói is búcsút mondanak a „Pokolnak”, hogy aztán a Pick Arénában teremtsenek olyan hangulatot, amely mellett az ellenfelek sem mennek el szó nélkül. Hogyan élik meg a búcsút? Milyen emlékek kötik őket a „Sporihoz”? Meg tudják-e tölteni az új arénát? Mennyire elégedettek a csapatuk eddigi idénybeli szereplésével? Ezekre a kérdésekre válaszoltak a Pick Szeged törzsszurkolói az NSO Tv-nek. 

Újszegedi Sportcsarnok szurkoló férfi kézilabda Telekom Veszprém Pick Szeged Pick Aréna

Férfi kézi: „Ugyanolyan lesz-e a hangulat az új arénában? Bízunk a szurkolóinkban!”

2021-11-19 02:20:50

Lejátszotta utolsó Bajnokok Ligája-mérkőzését a Pick Szeged az Újszegedi Sportcsarnokban. A következő hazai BL-találkozón a Kielt már a Pick Arénában fogadja a csapat, amelyből a szegedi színekben sok csatát megélt Bodó Richárdot, Dean Bombacot és Mario Sostaricot kérdezte az NSO Tv a régi csarnokhoz fűződő emlékeiről, valamint az új iránti várakozásairól. 

Újszegedi Sportcsarnok férfi kézilabda Bajnokok Ligája férfi kézilabda Pick Szeged Pick Aréna Mario Sostaric

Az utolsó a BL-ben: győzelemmel búcsúzott az Újszegedi Sportcsarnok

2021-11-18 18:13:35

A Pick Szeged a Vardar Szkopje ellen lépett pályára a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, és méltó módon búcsúztatta el az Újszegedi Sportcsarnokot a sorozattól: 34–31-re nyert. A Szeged december 9-én a német Kiel elleni csoporttalálkozóval avatja fel minden igényt kielégítő, 8300 férőhelyes új arénáját, a részben hazai rendezésű januári Európa-bajnokság egyik helyszínéül szolgáló multifunkcionális sportcsarnokot.

Újszegedi Sportcsarnok kézilabda férfi kézi BL Vardar Szkopje Pick Szeged Bajnokok Ligája

Férfi kézi: Kaptam egy-két durva pofont – Bánhidi Bence

2021-11-14 22:26:36

Döntetlent játszott egymással a Telekom Veszprém és a Pick Szeged az idény első derbijén, amely után szegedi részről Bánhidi Bencével és a mezőny legeredményesebb játékosával, a nyolc gólt szerző Sebastian Frimmellel beszélgetett az NSO Tv. 

férfi kézilabda-bajnokság férfi kézilabda Telekom Veszprém Sebastian Frimmel Pick Szeged K&H Liga

Férfi kézi: „A magyar derbi mindegyiken túltesz” – Cupara a Veszprém–Szegedről

2021-11-14 23:15:26

Bár a Telekom Veszprém néggyel is vezetett a Pick Szeged ellen, végül 26–26-os döntetlennel zárult a gigászok mérkőzése a férfi kézilabda-bajnokságban. A Veszprém csapatából Vladimir Cupara és Sipos Adrián osztotta meg gondolatait a derbiről az NSO Tv-vel. 

férfi kézilabda-bajnokság férfi kézilabda Vladimir Cupara Telekom Veszprém Sipos Adrián Pick Szeged

Férfi kézi NB I: döntetlen a Veszprém–Szeged szuperrangadón

2021-11-14 17:31:28

A férfi kézilabda NB I szuperrangadóján a Telekom Veszprém a Pick Szegedet fogadta, és óriási küzdelemben döntetlennel ért véget a találkozó. A kiegyenlített első félidő után a másodikban a Veszprém állt közelebb a győzelemhez, de a végén a Szeged feltámadt, és egy pontot sikeresen megkaparintott.

kézilabda férfi kézilabda férfi kézi NB I Telekom Veszprém Pick Szeged

Fordulatos meccsen döntetlen a Veszprém–Szeged szuperrangadón

2021-11-14 14:34:11

A férfi kézilabda NB I szuperrangadóján a Telekom Veszprém a Pick Szegedet fogadta, és óriási küzdelemben döntetlennel ért véget a találkozó. A kiegyenlített első félidő után a másodikban a Veszprém állt közelebb a győzelemhez, de a végén a Szeged feltámadt, és egy pontot sikeresen megkaparintott.

kézilabda férfi kézilabda férfi kézi NB I Telekom Veszprém Pick Szeged

Veszprém–Szeged: „Nincsenek nagy ellentétek, de ahogy belefújnak a sípba...”

2021-11-12 10:34:27

A szuperrangadó, a magyar El Clásico, a derbi: vasárnap találkozik ebben az évadban egymással először a Telekom Veszprém és a Pick Szeged a kézilabda NB I 8. fordulójában. Az NSO Tv stábja mindkét készülő csapatot meglátogatta: nézzük, hogyan várja egyik, illetve másik gárda a vasárnapi meccset.

videó kézilabda férfi kézilabda Telekom Veszprém Pick Szeged NSO Tv