Találatok a Nick Cassidy címkére

Találatok száma: 9

Formula–E: Cassidy nyert Monacóban, és a bajnokságban is vezet

2023-05-06 16:00:33

A kilencedik rajtkockából induló Nick Cassidy aratott győzelmet a Formula–E monacói versenyén. Másodikként Mitch Evans zárt, míg a dobogó alsó fokára Jake Dennis állhatott fel a két biztonsági autós szakaszt is hozó futamon.

Nick Cassidy Mitch Evans Jake Dennis Formula–E

Formula–E: tüntetők a pályán; Cassidy nyert a második berlini versenyen

2023-04-23 16:13:03

Nick Cassidy aratott győzelmet a Formula–E második németországi fordulójának versenyén. Mellette Jake Dennis és Jean-Éric Vergne állhatott fel a dobogóra Berlinben, míg az első ötös sorát Mitch Evans és António Félix da Costa tette teljessé.

Nick Cassidy Jean-Éric Vergne Jake Dennis Formula–E

Formula–E: Vergne nyert az eseménydús indiai versenyen

2023-02-11 11:40:50

Jean-Éric Vergne aratott győzelmet a Formula–E első indiai versenyén. A francia mögött Nick Cassidy és António Félix da Costa zárt, míg az első ötöst Pascal Wehrlein és Sérgio Sette Camara egészítette ki.

Nick Cassidy Jean-Éric Vergne Formula–E António Félix da Costa

Formula–E: Cassidy másodszor is pole-ban New Yorkban

2022-07-17 16:06:47

Nick Cassidy szerezte meg a pole pozíciót a Formula–E New York-i versenyhétvégéjének második időmérőjén. Mögötte António Félix da Costa és Alexander Sims végzett, míg az első ötös sorát André Lotterer és Sérgio Sette Camara tette teljessé.

Nick Cassidy New York Formula–E António Félix da Costa Alexander Sims

Formula–E: káosz – idő előtt leintették a viadalt New Yorkban

2022-07-16 19:16:01

Győzelemre váltotta a pole pozícióját Nick Cassidy a Formula–E New York-i versenyhétvégéjének első futamán. Igaz, a viadal a tervezettnél hamarabb véget ért, miután az eső következtében sokan összetörték autójukat. Balesetet szenvedett Cassidy is, ám mivel a félbeszakítás előtti kört az élen fejezte be, az Envision versenyzőjének ítélték a győzelmet. A dobogóra még Lucas di Grassi és Robin Frijns állhatott fel.

Nick Cassidy New York Formula–E

Formula–E: Cassidy a pole-ban az első futamon New Yorkban

2022-07-16 15:44:16

Nick Cassidy szerezte meg a pole pozíciót a Formula–E New York-i versenyhétvégéjének szombati időmérőjén. Az új-zélandi versenyző mellől Stoffel Vandoorne, a második rajtsorból Lucas di Grassi és Pascal Wehrlein indulhat.

Nick Cassidy New York Formula–E

Formula E: Jaguar-győzelem és -kiesés New Yorkban

2021-07-11 18:57:40

Sam Bird nyerte meg a Formula E New York-i versenyhétvégéjének második futamát. A Jaguar számára felemásan végződött az amerikai forduló, mert míg Bird győzött, Evansnek fel kellett adni a versenyt az utolsó körben. A dobogón Nick Cassidy (Virgin) és a címvédő António Félix da Costa (DS Techeetah) ünnepelhetett még.

Sam Bird Nick Cassidy New York Formula E António Félix da Costa

Formula E: a Jaguar kisajátította az első sort New Yorkban

2021-07-11 16:04:34

Sam Bird szerezte meg a pole pozíciót a Formula E New York-i versenyhétvégéjének második időmérőjén. A Jaguar brit versenyzője mellől a csapattársa, Mitch Evans vághat neki a futamnak, a harmadik helyen Nick Cassidy (Virgin) zárta a kvalifikációt.

Sam Bird Nick Cassidy New York Mitch Evans Jaguar Formula E

Formula E: Cassidy először a pole-ban a római második időmérőn

2021-04-11 10:04:19

Formula E-s pályafutása során először szerezte meg a pole pozíciót Nick Cassidy. A római versenyhétvége második időmérőjén – amely igencsak nedves pályán vette kezdetét – a Virgin új-zélandi versenyzője mögött Norman Nato (Venturi) és Pascal Wehrlein (Porsche) végzett.

Róma Nick Cassidy Formula E