Találatok a NB I-es felvezetés címkére

Találatok száma: 26

NB I: Ádám és Bognár nélkül is szárnyal a Paks; távozók sora Újpesten

2022-07-28 13:27:38

A labdarúgó NB I 2022–2023-as rajtját felvezető sorozatunk 3. részében a Bognár György és Ádám Martin utáni időszakra készülő Pakssal, a jelentősen átalakuló Újpesttel és a kétfrontos menetelésre készülő Fehérvárral foglalkozunk.

Újpest Ádám Martin Waltner Róbert NB I-es felvezetés NB I Mol Fehérvár FC

Rutinos magyarokra épít a Vasas, Meszhi-gólok Kecskeméten

2022-07-26 09:38:31

A labdarúgó NB I 2022–2023-as idénye pénteken a Budapest Honvéd–ZTE mérkőzéssel veszi kezdetét. A rajtot ezúttal is négyrészes sorozatban vezetjük fel. Az első napon a két újonc, a tavaszi csapatát nagyrészt egyben tartó, de a gólkirályát elveszítő Kecskemét és a tapasztalt magyar játékosokat szerződtető Vasas, illetve az előző évadot a 10. helyen befejező, nyáron alapos vérfrissítésen áteső Mezőkövesd nyári átigazolásait és felkészülési meccseit összegezzük.

felkészülés Vasas NB I-es felvezetés Mezőkövesd Kecskemét

NB I: Dzsudzsák és a DVSC visszatér, majdnem kétcsapatnyi távozó a Honvédnál

2021-07-29 08:39:11

A hétvégén rajtol a labdarúgó NB I 2021–2022-es idénye, amelynek kezdetét megelőzően sorra vesszük az élvonal csapatainak nyári felkészülését, illetve átigazolásait. A harmadik részben a seregnyi játékost elengedő és alaposan átalakult Bp. Honvéddal, a hátsó alakzatát légiósokkal megerősítő, az élvonalba egy év után visszajutó Debreceni VSC-vel, valamint az élvonalba szintén most feljutott, története második első osztályú idényére készülő Gyirmót FC Győrrel foglalkozunk.  

labdarúgó NB I Toldi Gábor NB I-es felvezetés NB I Loki Huszti Szabolcs

Dárdai Palkóval nemcsak a Fehérvár nyerhet – Rossi egyszer már hívta...

2021-01-21 23:27:00

Az NB I tavaszi rajtját megelőzően a csapatoknál történt téli változásokat, a januári edzőmeccseket összegző sorozatunk utolsó részében terítéken a Puskás Akadémia, az MTK és a Mol Fehérvár. A felcsútiak a télen csak minimálisan változtattak a keretükön, viszont a januári edzőmeccsek sorát így is veretlenül zárták. Az MTK-nál Varga Roland és Nikolai Alho erősítést jelenthet, viszont többen is betegséggel, sérüléssel bajlódtak a felkészülés alatt. A Mol Fehérvárral kapcsolatban a legtöbben alighanem a Herthától megszerzett, az edzőmeccseken három gólt is szerző ifjabb Dárdai Pál játékára lesznek kíváncsiak.

felkészülés Puskás Akadémia NB I-es felvezetés NB I Mol Fehérvár FC MTK

Márton a magyar edzők megbecsüléséért, az FTC a triplázásért küzdhet

2020-08-09 01:00:12

A labdarúgó NB I pénteki rajtját felvezető sorozatunk utolsó részében az előző idény dobogósaival foglalkozunk. A magyar élvonal legértékesebb nyári érkezőjét, a kétmillió euróra taksált Alexandru Balutát is soraiban tudó Puskás Akadémiával; a Márton Gábor személyében magyar edzőt választó, ugyanakkor légiósokat szerződtető Mol Fehérvár FC-vel, valamint a nyáron minden csapatrészben erősítő Ferencvárossal. 

Szerhij Rebrov Puskás Akadémia PAFC NB I-es felvezetés NB I Márton Gábor

Visszatérő bajnokok a Honvédban, nagy jövés-menés Újpesten

2020-08-09 01:43:11

A labdarúgó NB I hétvégi rajtját felvezető sorozatunkban ezúttal a több korábbi kulcsemberét is légiósra cserélő Újpesttel, a 2016–2017-es bajnokcsapatból három játékost is visszaigazoló Budapest Honvéddal és a korábbi önmagát kereső Mezőkövesddel foglalkozunk.

Újpest felkészülés NB I-es felvezetés NB I Mezőkövesd Budapest Honvéd

Csak a szokásos – a ZTE és a Kisvárda új edzővel, új csapatot épít

2020-08-09 02:17:24

A Nemzeti Sport Online-on a labdarúgó NB I 2020–2021-es idényét is a szokott módon, négyrészes sorozat keretében vezetjük fel. Fókuszban a felkészülési mérkőzések és a nyári átigazolások. A második részben az élvonalban korábban már bizonyító Sztefan Drazsics, Gheorghe Grozav, Hegedűs János trióval erősítő DVTK-val és a nyári szünetben edzőt váltó, illetve a csapatát jelentősen átalakító áteső Kisvárda, Zalaegerszeg párossal foglalkozunk.

Zalaegerszeg ZTE NB I-es felvezetés NB I Márton Gábor Kisvárda

A Budafok értéket teremtene; négy légióst igazolt az MTK

2020-08-09 02:27:07

A Nemzeti Sport Online-on a labdarúgó NB I 2020–2021-es idényét is a szokott módon, négyrészes sorozat keretében vezetjük fel. Fókuszban a felkészülési mérkőzések és a nyári átigazolások. Az első részben az NB II-ből feljutott, a nyáron a keretét jelentősen átalakító Budafokkal, a négy légióst szerződtető és mind a hét nyári felkészülési mérkőzését megnyerő MTK-val, valamint az előző idényt 10. helyen záró, két korábbi házi gólkirályát is elveszítő Paksi FC-vel foglalkozunk.

Paks NB I-es felvezetés NB I MTK Budafok

A Fradi megint sokat változtatott és megint korán búcsúzott az El-től

2018-07-19 15:44:14

A labdarúgó NB I 2018–2019-es szezonját felvezető sorozatunkat az előző idény három dobogósával, a nagy meglepetésre az El első köre előtt senkit sem igazoló Újpesttel, az idén is jelentősen átalakuló Ferencvárossal és a bajnoki címvédőként a nyáron keveset változtató Mol Vidi FC-vel foglalkozunk.

Újpest Mol Fehérvár FC Videoton NB I-es felvezetés NB I Ferencváros

Tovább dőltek az átigazolási csúcsok Kövesden! Rudolfra felnéznek a Balmaznál

2018-02-19 23:18:11

A labdarúgó NB I tavaszi rajtját, ahogy azt olvasóink az elmúlt években megszokhatták, ezúttal is többrészes sorozatban vezetjük fel, amelyben összegezzük a csapatok keretében történt téli változásokat, és értékeljük a felkészülési meccsek tapasztalatait is. A hétvégén esedékes 20. forduló előtt először a tabella utolsó három helyén telelő csapattal, a rekordszámú, nyolc új igazolást felvonultató Mezőkövesddel, a mások mellett a 36-szoros válogatott Rudolf Gergelyt is szerződtető Balmazújvárossal és a felkészülési időszakban veretlen, nyolc téli meccséből hatot megnyerő Haladással foglalkozunk.

tavaszváró Rudolf Gergely NB I-es felvezetés NB I Michal Hipp Mezőkövesd

Az „öreg” Vidi Nikolics irányításával lökné le a trónról a Honvédot

2017-07-14 12:28:27

A Nemzeti Sport Online a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is négyrészes sorozatban vezeti fel a labdarúgó NB I hétvégi szezonrajtját. Az utolsó részben az előző idény dobogósait, a bajnok Bp. Honvédot, az ezüstérmes Videotont és a bronzérmes Vasast vesszük górcső alá. Végignézzük a csapatoknál történt változásokat, illetve összegezzük a felkészülési mérkőzések tapasztalatait.

Videoton Vasas NB I-es felvezetés NB I Marko Nikolics Honvéd

FTC: Bőle és Priskin máris feledteti Kleinheislert és Radót

2017-07-13 12:53:23

A labdarúgó NB I hétvégi szezonrajtját négyrészes sorozatban vezetjük fel. Ezúttal az előző szezon 4–6. helyezett csapatai kerülnek terítékre. Az ismét az állandóságra szavazó Paks és a keretét ugyancsak nagyjából egyben tartó Haladás, valamint a jelentősen átalakuló, de a kulcsposztokon látszólag jó vásárt csináló Ferencváros.

Radó András Priskin Tamás Paks NB I-es felvezetés NB I Kleinheisler László

Újpest: a címer nem aratott sikert, most a csapat vizsgázik; DVSC: 23–2!

2017-07-12 09:36:22

A Nemzeti Sport Online négyrészes sorozatban vezeti fel a labdarúgó NB I hétvégi rajtját. A második részben lássuk a jelentősen átalakuló Mezőkövesdet, a nem csak a szakmai kérdések okán előtérbe kerülő Újpestet és a Herczeg Andrással tekintélyt parancsoló sorozatot építő Debrecent.

Herczeg András Debrecen DVSC Labdarúgó NB I Mezőkövesd NB I

Pintér már dönti a csúcsokat Felcsúton; Bódogé a 2. legifjabb keret

2017-07-11 14:58:32

A Nemzeti Sport Online a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is négyrészes sorozatban vezeti fel a labdarúgó NB I hétvégi szezonrajtját. Az első részben az alapos vérfrissítésen áteső újoncokkal, a Balmazújvárossal és a Puskás Akadémia FC-vel, valamint az NB I-ben az előző szezonban 10. helyen végző, így éppen bennmaradó DVTK-val foglalkozunk. Végignézzük a csapatoknál történt változásokat, illetve összegezzük a felkészülési meccsek tapasztalatait.

Pintér Attila PAFC NB I-es felvezetés NB I Horváth Ferenc Felcsút

DVTK: határon túli magyarok lehetősége; Haladás: Devecseri utolsó esélye

2017-02-14 11:22:25

A Nemzeti Sport Online a tabellán hátulról előre haladva újabb három csapattal folytatja a labdarúgó NB I hétvégén rajtoló tavaszi szezonjának a felvezetését. Lássuk, hogyan sikerült a téli felkészülés a határon túli magyarokkal erősítő DVTK-nak, a keretben keveset változtató, de télen így is egyedi bravúrt végrehajtó Paksnak és a két kulcsemberét elveszítő Haladásnak.

Szarka Ákos Paks NB I-es felvezetés NB I Haladás Fülöp István

A debreceni világválogatott és a gyirmóti Milan-nevelés ugyanazért küzd

2017-02-13 15:03:34

A Nemzeti Sport Online a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is többrészes sorozat keretében vezeti fel az NB I-es labdarúgó-bajnokság hétvégi, tavaszi rajtját. Az első részben a tabellán hátulról előre haladva a jelentősen átalakuló Gyirmóttal, a mini világválogatottat építő DVSC-vel és a Torghelle Sándor segítőit kereső MTK-val foglalkozunk.

Tamás Krisztián NB I-es felvezetés NB I MTK Jurij Kolomojec Gyirmót

„Úgyis Böde játszik”; a legjobb magyarral célozza meg a BL-t a Fradi

2016-07-15 08:38:33

Eb után NB I! Vasárnap fejeződött be az Európa-bajnokság, hétvégén pedig már rajtol is a hazai labdarúgó-élvonal 2016–2017-es szezonja, amelyet szokásunkhoz híven négyrészes sorozatban vezetünk fel: bemutatjuk a csapatok keretében történt nyári változásokat, kitérünk a felkészülési meccsekre, és szavazás formájában olvasóink is elmondhatják véleményüket, melyik csapattól mit várnak. A befejező részben a DVSC-vel, a Videotonnal és a Ferencvárossal foglalkozunk.

Videoton NB I-es felvezetés NB I Ferencváros FTC DVSC

Mi lesz veled Újpest? Lázok János kulcsember lehet!

2016-07-14 13:33:59

Eb után NB I! Vasárnap fejeződött be az Európa-bajnokság, hétvégén pedig már rajtol is a hazai labdarúgó-élvonal 2016–2017-es szezonja, amelyet szokásunkhoz híven négyrészes sorozatban vezetünk fel: bemutatjuk a csapatok keretében történt nyári változásokat, kitérünk a felkészülési meccsekre, és szavazás formájában olvasóink is elmondhatják véleményüket, melyik csapattól mit várnak. A harmadik részünkben a számos problémával küzdő Újpesttel, a három légióst igazoló Haladással és az Európa-ligában jól rajtoló MTK-val foglalkozunk.

Újpest magyar átigazolás NB I-es felvezetés NB I MTK Lázok János

A Honvéddal 15 éve nem történt ilyen! Diósgyőri újrakezdés

2016-07-13 13:32:59

Eb után NB I! Vasárnap fejeződött be az Európa-bajnokság, hétvégén pedig már rajtol is a hazai labdarúgó-élvonal 2016–2017-es szezonja, amelyet szokásunkhoz híven négyrészes sorozatban vezetünk fel: bemutatjuk a csapatok keretében történt nyári változásokat, kitérünk a felkészülési meccsekre, és szavazás formájában olvasóink is elmondhatják véleményüket, melyik csapattól mit várnak. A második részben az ismét új edzővel rajtoló DVTK-val, a nyáron légióst még nem igazoló Honvéddal és az átigazolási piacon nagyon éber, de a nyári meccseken gyengébb eredményeket produkáló Pakssal foglalkozunk.

magyar átigazolás Paks NB I-es felvezetés NB I Honvéd Diósgyőr

Nagy változások a Pintér-csapatnál; „másodállású” Vasas-csatár

2016-07-12 13:11:54

Eb után NB I! Vasárnap fejeződött be az Európa-bajnokság, hétvégén pedig már rajtol is a hazai labdarúgó-élvonal 2016–2017-es szezonja, amelyet szokásunkhoz híven négyrészes sorozatban vezetünk fel: bemutatjuk a csapatok keretében történt nyári változásokat, kitérünk a felkészülési meccsekre, és szavazás formájában olvasóink is elmondhatják véleményüket, melyik csapattól mit várnak. Az első részben az új edzővel, Urbányi Istvánnal rajtoló, újonc Gyirmóttal, a Pintér Attila által irányított, nyáron jelentősen átalakuló Mezőkövesddel és Ferenczi Istvánékkal, vagyis a bennmaradást az előző idény utolsó fordulójában kiharcoló Vasassal foglalkozunk.

magyar átigazolás Vasas NB I-es felvezetés NB I Mezőkövesd Gyirmót