Találatok a Nagy Norbert címkére

Találatok száma: 73

Autósport: Nagy Norbert 2. lett a lengyel hegyi Eb-futamon

2022-07-31 21:07:34

Nagy Norbert a második helyen végzett az autós hegyi Európa-bajnokság lengyelországi versenyén – írja a Magyar Távirati Iroda.

autósport Nagy Norbert

Autósport: Nagy győzött a lengyelországi hegyi Eb-futamon

2021-07-25 20:26:49

Nagy Norbert győzelmével zárult az autós hegyi Európa-bajnokság lengyelországi versenye.

autósport autós hegyi Eb Nagy Norbert

Autósport: Nagy új kihívás előtt, legendás autóval versenyez

2019-05-27 11:08:41

Tizenegy év pályaversenyzésben eltöltött év után 2019-ben új kihívások elé néz Nagy Norbert. A korábbi ETCC-ezüstérmes (túraautó-Eb), WTCR-dobogós pilótának egy régi álma válik valóra azzal, hogy az idei szezonban a hegyi Európa-bajnokságban indul – tudatta  a Yellow Flag Media.

autósport Nagy Norbert

TÚRAAUTÓ-VILÁGKUPA (WTCR), 2019 – MENETREND, MEZŐNY

2019-04-05 20:33:34

Második szezonját kezdi meg a túraautó-világkupaként (WTCR) 2019-ben, amelyhez hét autómárka adja négykerekűit, és 26 versenyző áll rajthoz. A tíz versenyhétvégén három-három futamot rendeznek (részletek a cikk alján), a mezőnyben két magyar pilóta szerepel.

túraautó Zengő Motorsport WTCR Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Guerrieri nyerte az utolsó versenyt, Tarquini a bajnok!

2018-11-18 04:51:22

Az első versenyhez hasonlóan a zárófutamon sem sikerült győzelemre váltania Rob Huffnak a pole pozícióját a túraautó-világkupa (WTCR) makaó hétvégéjén. A győzelem végül Esteban Guerrierié lett Huff előtt, a dobogó harmadik fokára Michelisz Norbert állhatott fel, aki így a vk-összetett negyedik helyén zárta a szezont. A bajnoki cím csapattársáé, Gabriele Tarquinié lett. Szabó Zsolt a futam utolsó előtti körében törte össze csúnyán az autóját.

Zengő Motorsport Yvan Muller WTCR Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Vervisch nyert, Michelisz és Tarquini nullázott a 2. versenyen

2018-11-18 01:59:57

Nagy bajba került Gabriele Tarquini a túraautó-világkupa (WTCR) makaói szezonzárójának utolsó futama előtt. A bajnoki éllovas pilóta rajtbalesetbe keveredett, és hamar feladta a második versenyt, amelyet Frédéric Vervisch nyert meg, miután a negyedik körben átvette a vezetést a pole pozícióból rajtoló Timo Scheidertől. Yvan Muller a harmadik helyen ért célba, így a harmadik futam előtt már csak 18 pontos a hátránya a pontvadászatban Tarquinival szemben.

Zengő Motorsport Yvan Muller WTCR Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Vernay nyerte az első versenyt, Tarquini a 4., Michelisz az 5.

2018-11-17 07:28:27

Nem sikerült a rajt-cél győzelem Rob Huff számára a túraautó-világkupa (WTCR) makaói hétvégéjének első versenyén. A győzelem ugyanis Jean-Karl Vernay-é lett, aki a biztonsági autós fázis után állt az élre. Másodikként Yvan Muller futott be, Huff harmadikként látta meg a kockás zászlót. A bajnoki összetettet vezető Gabriele Tarquini a negyedik helyen ért célba. Mögötte Michelisz Norbert végzett.

WTCR Szabó Zsolt Rob Huff Nagy Norbert Michelisz Norbert Makaó

WTCR: ki más, mint Huff? – Makaó királya mindkét időmérőt behúzta

2018-11-16 06:17:13

Ott folytatta Rob Huff a túraautó-világkupa (WTCR) makaói hétvégéjét, ahol azt csütörtökön abbahagyta. Az első időmérő után pedig a másodikon sem talált legyőzőre, így a hétvége három versenyéből kettőn a kilencszeres makaói futamgyőztes indulhat az élről. A bajnoki éllovas Gabriele Tarquini hibázott, és már a Q1-ből búcsúzott a második kvalifikáción, míg Michelisz Norbert egy 7. és egy 3. rajthelyet szerzett meg.

Zengő Motorsport WTCR Szabó Zsolt Rob Huff Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Vernay és Huff kezdett a legjobban Makaóban

2018-11-15 06:41:46

Két szabadedzéssel megkezdődött a túraautó-világkupa (WTCR) szezonzáró hétvégéje Makaóban. Az elsőn Jean-Karl Vernay, a másodikon Rob Huff volt a leggyorsabb. Jól kezdett Michelisz Norbert, míg a bajnoki éllovas csapattársáról, Gabriele Tarquiniről ez kevésbé mondható el.

Zengő Motorsport WTCR Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert Makaó

WTCR: Huff és Tarquini is futamot nyert; Michelisz dobogóra állt

2018-10-28 04:22:39

A túraautó-világkupa (WTCR) szuzukai versenyhétvégéjének mindkét vasárnapi versenyén a második pozícióból startoló aratott győzelmet: míg a korábbi futamot Rob Huff, addig a későbbit Gabriele Tarquini nyerte, így utóbbi fontos lépést tett meg a bajnoki cím felé. Az olasz csapattársa, Michelisz Norbert is sokkal jobb napot zárt, ugyanis a magyar versenyző először a dobogón ünnepelhetett, majd a pontszerző kilencedik helyen intette le a kockás zászló. 

Zengő Motorsport WTCR Szuzuka Szabó Zsolt Rob Huff Nagy Norbert

WTCR: Ceccon nyerte az 1. versenyt, Michelisz nem szerzett pontot

2018-10-27 08:02:24

Hiába rajtolhatott a pole pozícióból Aurélien Comte, már a második körben megelőzte őt Kevin Ceccon, így a tegnapi második időmérő győztesének diadalával ért véget az első WTCR-verseny Szuzukában. A második Comte, a harmadik Yvan Muller lett, aki ezzel úgy jött fel az összetett második helyére, hogy ugyanannyi pontja van, mint a listavezető Gabriele Tarquininek. Michelisz a 11. helyen zárta az első futamot, így nem sikerült pontot szereznie.

Zengő Motorsport Yvan Muller WTCR Szuzuka Szabó Zsolt Nagy Norbert

WTCR: nagy előnnyel Cecconé a pole, Michelisz lemaradt a Q3-ról

2018-10-26 09:44:45

Remek formában van a túraautó-világkupában (WTCR) mindössze negyedik hétvégéjét teljesítő Kevin Ceccon. Az Alfa Romeo-versenyző szerezte meg ugyanis a pole-pozíciót a harmadik versenyre Gabriele Tarquini és Aurélien Comte előtt. Michelisz Norbert nem jutott be a Q3-ba, magyar Hyundai-pilóta a 7. rajthelyet szerezte meg. A Zengő Motorsport versenyzői a mezőny legvégén végeztek.

Zengő Motorsport WTCR Szuzuka Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Comte a pole-ban, Michelisz a negyedik sorban Szuzukában

2018-10-26 07:44:56

Aurélien Comte indulhat a pole pozícióból az első versenyen a túraautó-világkupa (WTCR) szuzukai állomásán. Michelisz Norbert a 8. lett, míg Szabó Zsolt a 24., Nagy Norbert a 25. helyen zárta az első kvalifikációt Japánban.

Zengő Motorsport WTCR Szuzuka Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: nagy balesettel indult, Shedden-győzelemmel ért véget a 3. futam

2018-10-07 12:19:17

Akárcsak a második versenyen, a túraautó-világkupa (WTCR) vuhani zárófutamán is rajt-cél győzelem született – az első helyen ezúttal Gordon Shedden ért célba. A második Frédéric Vervisch lett, míg harmadikként Denis Dupont látta meg a kockás zászlót. Kétszer is pályára kellett küldeni a biztonsági autót a 3. versenyen, melyen Michelisz Norbertet ismét a 14. helyen intették le. Nagy Norbert a 16. lett, míg Szabó Zsolt számára az első körben véget ért a küzdelem, ugyanis ő is belekeveredett a mezőny végi rajtbalesetbe.

Zengő Motorsport WTCR Vuhan Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Bennani nyert, Michelisz 7 helyet jött előre a 2. versenyen

2018-10-07 10:32:38

Mehdi Bennani rajt-cél győzelmével ért véget a túraautó-világkupa (WTCR) vuhani versenyhétvégéjének második futama. A marokkói mögött Aurélien Comte és Nathanaël Berthon ért célba a második, illetve a harmadik helyen. Bár Michelisz több pozíciót javított, nem sikerült pontot szereznie. Szabó Zsolt a 17., Nagy Norbert pedig a 18. helyen látta meg a kockás zászlót.

Zengő Motorsport WTCR Vuhan Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Audi-dominancia a vasárnapi időmérőn, Michelisz csak a 22.

2018-10-07 04:48:43

Továbbra is működik a Hyundai hátráltatása a túraautó-világkupa (WTCR) vuhani hétvégéjén. Michelisz Norbert csak a 22. helyről kezdheti meg a vasárnapi versenyeket, a pole pozíció Gordon Sheddené lett.

Zengő Motorsport WTCR Vuhan Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Vernay simán nyert; Michelisz az utolsó helyen az első futamon

2018-10-06 10:38:59

Jean-Karl Vernay remek rajtot vett, és simán győzött a túraautó-világkupa (WTCR) első versenyén, míg Pepe Oriola a második lett a Cuprával. Rajtuk kívül Gordon Shedden állhatott fel még a dobogóra, míg a fantasztikusan rajtoló Yann Ehrlacher a negyedik lett. Nem zártak jó futamot a magyar pilóták: Michelisz Norbert fel sem állt a rajtrácsra, majd több körös hátrányban lett az utolsó, miközben a Zengő Motorsport versenyzői, Nagy Norbert és Szabó Zsolt is inkább tesztelésre használta a biztonsági autós szakasszal is tarkított futamot.

túraautó WTCR Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert Hyundai

WTCR: Vervisch az élen a 2. edzésen; ismét hátráltatják a Hyundait

2018-10-05 11:15:32

Továbbra is szenvednek a túraautó-világkupa (WTCR) vuhani hétvégéjére 60 kg pluszsúllyal ellátott Hyundaiok. A gyártóval a legelőkelőbb helyeztést elérő Thed Björk is csak a 11. helyen zárt a második szabadedzésen. A tréning Frédéric Vervisch elsőségével ért véget, a második a nyitóedzés leggyorsabbja, Pepe Oriola lett, a harmadik pozícióban Gordon Shedden végzett. Michelisz Norbert csak a 17. lett, így talán a zandvoortihoz hasonló hétvége vár a Hyundaira.

Zengő Motorsport WTCR Vuhan Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert

WTCR: Oriola nyitott az élen a két óráig tartó első edzésen Vuhanban

2018-10-05 09:12:07

Mindössze egy hét szünet után folytatódik a túraautó-világkupa (WTCR) 2018-as idénye. A helyszín ismét Kína, ám a ningpói pálya után Vuhan utcáit veszik birtokba Michelisz Norberték. A Hyundaiokat ismét jelentős pluszsúllyal sújtották, így nehéz hétvége vár rájuk, amit már az első szabadedzés is megmutatott. A nyitó tréninget Pepe Oriola zárta az élen Nathanaël Berthon és Gordon Shedden előtt.

Zengő Motorsport WTCR Vuhan Szabó Zsolt Pepe Oriola Nagy Norbert

WTCR: Björk győzött, Michelisz sérült autóval az 5. lett

2018-09-30 09:29:11

Thed Björk rajt-cél győzelmével ért véget a túraautó-világkupa (WTCR) ningpói hétvégéjének harmadik versenye. A zárófutamot félbe is kellett szakítani, ugyanis a pálya korrigálásra szolgált. A második Gabriele Tarquini lett, harmadik helyével először ünnepelhetett a dobogón Denis Dupont. Michelisz Norbert autója ismét nem működött tökéletesen, végül alig tudott célba érni, de így is ötödikként látta meg a kockás zászlót. Tarquini a második helyével visszaállt az összetett élére.

Zengő Motorsport WTCR Thed Björk Szabó Zsolt Nagy Norbert Michelisz Norbert