Találatok a Mike Maignan címkére

Találatok száma: 5

Milan: szabadúszó kapust igazoltak Maignan kiesése miatt

2021-10-13 20:23:48

Mint ismert, az olasz labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan első számú kapusa, Mike Maignan szerdán csuklóműtéten esett át, és körülbelül 10 hét kihagyásra számíthat. A francia kiesésével a milánóiak kénytelenek voltak új alternatíva után nézni, mivel ezen a poszton már csak a 35 éves Ciprian Tatarusanu bevethető.

olasz labdarúgás olasz foci olasz bajnokság Serie A Milan Mike Maignan

Serie A: több mint két hónapra kidőlt a Milan kapusa

2021-10-13 12:06:28

A Serie A-ban szereplő AC Milan francia kapusa, Mike Maignan szerdán csuklóműtéten esett át, és körülbelül 10 hét kihagyásra számíthat. Szintén a milánóiakhoz köthető, hogy Theo Hernández pozitív koronavírustesztet produkált.

koronavírus Theo Hernández Serie A Mike Maignan AC Milan

Milan: új kapus érkezik, Donnarumma távozása egyre biztosabb

2021-05-27 17:13:18

A korábbi sajtóhíreknek megfelelően az idén a Lille-lel francia bajnoki címet ünneplő francia kapus, Mike Maignan az AC Milanhoz igazolt – jelentette be a klub hivatalos oldala.

olasz átigazolás nemzetközi átigazolás Milan Mike Maignan Lille Gianluigi Donnarumma

Milan: Donnarumma távozik, már meg is van az utódja – sajtóhír

2021-05-25 15:30:07

Az olasz sajtó arról ír, hogy az AC Milan olasz válogatott kapusa, Gianluigi Donnarumma nem újítja meg a nyáron lejáró szerződését a klubbal, sőt, a Serie A záró fordulójában az Atalanta ellen elért 2–0-s sikert követően állítólag már a csapattársaitól is elbúcsúzott.

Serie A Mino Raiola Milan Mike Maignan Gianluigi Donnarumma

Videó: buta kiállítás, három kapus egy meccsen a Lille-ben

2017-08-14 12:19:36

Felelőtlensége miatt kiállították a francia Lille kapusát, Mike Maignant, és csapatának is bűnhődnie kellett a Strasbourg elleni mérkőzésen. A játékos a hazaiak csatárával, Benjamin Corgnet-vel szólalkozott össze – a játékvezetőnél akkor szakadt el a cérna, amikor Maignan a labdával fejbe dobta ellenfelét. Ám az igazi érdekesség csak ezután jött!

kapus csere Strasbourg Mike Maignan Lille