Találatok a Jake Dennis címkére

Találatok száma: 7

Formula–E: Di Grassi győzelme a második londoni versenyen

2022-07-31 17:09:40

Lucas di Grassi aratott győzelmet a Formula–E londoni versenyhétvégéjének második futamán. Másodikként a pole-ból induló Jake Dennis látta meg a kockás zászlót, míg az első ötöst Nyck De Vries, Stoffel Vandoorne és António Félix da Costa egészítette ki.

Nyck de Vries Lucas di Grassi Jake Dennis Formula–E

Formula–E: Dennis megállíthatatlan, újra pole-ban Londonban

2022-07-31 12:14:51

Jake Dennis szerezte meg a pole pozíciót a Formula–E londoni versenyhétvégéjének második időmérőjén. Mögötte Lucas di Grassi és Antonio Giovinazzi zárt, míg az első ötös sorát António Félix da Costa és Nyck de Vries tette teljessé.

Lucas di Grassi Jake Dennis Formula–E Antonio Giovinazzi

Formula–E: Dennis nyert az első londoni versenyen

2022-07-30 15:43:38

Jake Dennis aratott győzelmet a Formula–E londoni versenyhétvégéjének első futamán. Mögötte a Mercedes kettőse, Stroffel Vandoorne és Nyck de Vries szelte át a célvonalat, míg az első ötös sorát Nick Cassidy és Oliver Askew tette teljessé.

Stoffel Vandoorne Nyck de Vries Mercedes Jake Dennis Formula–E

Formula–E: Dennis szerezte meg a pole-t a londoni időmérőn

2022-07-30 12:05:11

Jake Dennis szerezte meg a pole pozíciót a Formula–E londoni versenyhétvégéjének szombati időmérőjén. Mögötte Stoffel Vandoorne és Nyck de Vries végzett, míg az első ötöst Sérgio Sette Camara és Oliver Askew tette teljessé.

Stoffel Vandoorne Nyck de Vries Jake Dennis Formula–E

Formula E: Valencia után ismét győzni tudott Dennis

2021-07-24 16:13:10

A második helyről rajtoló Jake Dennis nyerte meg a Formula E londoni versenyhétvégéjének első futamát. A BMW Andretti versenyzője mögött Nyck de Vries (Mercedes) és a pole pozícióból rajtoló Alex Lynn (Mahindra) látta meg a kockás zászlót. A világbajnoki éllovas Sam Bird már az első körben kénytelen volt feladni a futamot.

Nyck de Vries London Jake Dennis Formula E BMW A Alex Lynn

Formula E: győzelemre váltotta a pole pozícióját az újonc Valenciában

2021-04-25 13:53:29

Formula E-s pályafutása első győzelmét aratta Jake Dennis a valenciai második futamon. A BMW brit versenyzője mellé André Lotterer (Porsche) és Alex Lynn (Mahindra) állhatott fel a dobogóra.

Valencia Jake Dennis Formula E BMW André Lotterer Alex Lynn

Formula E: BMW-rajtelsőség a második időmérőn Valenciában

2021-04-25 10:11:18

Jake Dennis szerezte meg a pole pozíciót a Formula E valenciai versenyhétvégéjének második időmérőjén. A BMW brit versenyzője mögött André Lotterer (Porsche) végzett, aki azonban a szombaton kapott három rajthelyes büntetése miatt csak az ötödik pozícióból vághat neki a viadalnak. Az első rajtsorba így Alex Lynn (Mahindra) lépett elő, a második sorból a NIO párosa vághat neki az idény hatodik futamának.

Valencia Jake Dennis Formula E BMW André Lotterer Alex Lynn