Találatok a Csisztu Zsuzsa címkére

Találatok száma: 46

Sportrádió: Kovács István szerint az IBA szinte teljes átszervezést igényel

2022-04-21 17:35:25

Kovács „Kokó” István olimpiai aranyérmes, világbajnok és Európa-bajnok ökölvívó az ifjúsági Eb-t megrendező Szófiából jelentkezett be a Sportrádió Hazafutás című műsorába. A Nemzetközi Ökölvívó-szövetség (IBA) főtitkára arról is beszélt a Sportárdió műsorvezetőjével, Csisztu Zsuzsával, hogy az IBA-n belül szinte mindent újra kell szervezni ahhoz, hogy az ökölvívás továbbra is olimpiai sportág maradhasson.

ökölvívás profi ökölvívás profi boksz boksz Sportrádió Kovács István

MOB: Sosem voltam megélhetési sportvezető, ezután sem leszek – Gyulay Zsolt

2022-01-27 12:29:30

Gyulay Zsolttal, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökjelöltjével beszélgetett Csisztu Zsuzsa a Mandiner Sport „Jobbfelső: pipa” című podcastműsorában. Gyulay kijelentette, sosem volt és ezután sem lesz megélhetési sportvezető.

MOB Gyulay Zsolt Csisztu Zsuzsa

Sportrádió: A legnehezebb helyzetekre is felkészültünk – Szabó Tünde

2022-01-21 09:26:38

A Sportrádió vendége volt dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, olimpiai, világ- és Európa-bajnoki ezüstérmes úszó. A Hazafutás című műsorban Csisztu Zsuzsával beszélgetett többek között a kézilabda Európa-bajnokságról, a pekingi téli olimpiáról és a gyermekvédelmi szabályokról.

téli olimpia férfi kézi Eb Szilágyi Liliána Szabó Tünde Sportrádió Hazafutás

Ajánló: tényfeltáró podcast Wladár Sándorral a Mandineren

2022-01-15 11:39:41

A Turi-jelentés, a Gyárfás-féle irányítás eredménykényszere, a Széchy-korszak visszaélései is szóba kerülnek és az, milyen eszközei vannak a Magyar Úszószövetségnek a Szilágyi Liliána-ügyben. A tényfeltáró exkluzív interjúban Wladár Sándor saját sajgó versenyzői emlékeiről is mesél és az edzői munkát nehezítő prognózisát is megosztja a műsorvezetővel, Csisztu Zsuzsával. Ez a Jobbfeslő: pipa, a Mandiner Sport vitapodcastja.

Wladár Sándor Csisztu Zsuzsa

Az Év Sportolója Gála: Szécsi Zoltán megkönnyezte Szilágyi Áron tokiói győzelmét

2021-12-28 13:54:56

2022. január 6-án megnyitja kapuit a Nemzeti Színház, hogy ismét nézők előtt ünnepelhessük meg a 2021-es évben sikereket elért sportolókat az M4 Sport – Az Év Sportolója Gálán. Bár a szervezők kedve nem felhőtlen a még mindig fennálló pandémia miatt, nagyon várják az esemény. Erről beszélt a sajtótájékoztatón Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke, a Nemzeti Sport főszerkesztője, valamint az NSO Tv kamerái előtt dr. Csisztu Zsuzsa, az MSÚSZ alelnöke is. 

magyar női vízilabda-válogatott magyar labdarúgó-válogatott magyar férfi vízilabda-válogatott Szécsi Zoltán Szilágyi Áron Fiola Attila

Videó: a világraszóló produkciót nyújtó Valter Attila és édesapja a 2021-es évről

2021-12-26 13:42:30

Az 2021-es esztendő egyik, ha nem a legnagyobb hazai sportmeglepetését országúti kerékpárosunk, Valter Attila szolgáltatta, aki a Giro d'Italián a rózsaszín trikót is viselte. A világraszóló teljesítményt nyújtó fiatal sportoló és édesapja, Valter Tibor voltak Csisztu Zsuzsa műsorvezető vendégei a Csisztu Sport Cast legújabb, karácsonyi adásában.

karácsony Valter Attila Giro d’Italia Csisztu Zsuzsa Csisztu Sport Cast

Ajánló: középpontban az Aranylabda – a Jobbfelső pipa! legújabb része

2021-12-04 20:56:29

A France Football hétfői gáláján kiderült, 2021-ben is Lionel Messi nyerte el az Aranylabdát, pályafutása során már hetedszer. Csisztu Zsuzsa legújabb vitapodcastjében ezúttal ez szolgáltatta a fő témát a műsorvezető és a Nemzeti Sport labdarúgórovatának vezetője, Vincze András, valamint Edvi László és Ferkai Marcell között. Jobbfelső pipa! a Mandineren.

Csisztu Zsuzsa

Ajánló: az edző lelki terrorja – a Jobb felső pipa! legújabb része

2021-11-20 11:05:48

Hány olyan élsportoló van itthon, aki lelki terrorban készül? Kit hogyan félemlítettek meg, hogy mostanáig nem mert beszélni? Csisztu Zsuzsa legújabb vitapodcastjében Dr. Lénárt Ágota, a Testnevelési Egyetem tanszékvezető egyetemi docense kíméletlenül elénk tárja, hogy milyen hibás edzői mintákkal dolgoznak azok a sportszakemberek és edzők, akik azt hiszik, hogy „az eredmény csak veréssel, megaláztatással érhető el, és hogy le kell rombolni a versenyző személyiségét ahhoz, hogy újra föl tudjuk építeni”. Jobb felső pipa! a Mandineren.

Csisztu Zsuzsa

UEFA-döntés: „Ordít a kettős mérce” – vita a büntetésekről

2021-10-23 12:43:41

Nem az angolok büntetése enyhe, hanem a magyaroké súlyos – mondta Dr. Borbély Zoltán a Mandinernek az Eb-n történtekért kiszabott UEFA-büntetések kapcsán, és ezzel a megállapítással kezdődött a Mandiner Sport vitapodcastje, a Jobbfelső: pipa második adása. A háziasszony Csisztu Zsuzsa és a Mandiner Sport munkatársa, Edvi László a Telex labdarúgó szakújságírójával, Hrutka Jánossal és a Nemzeti Sport főszerkesztőjével, Szöllősi Györggyel beszélgetett.

UEFA Szöllősi György Hrutka János Edvi lászló Csisztu Zsuzsa

Ajánló: vitapodcastet indít a Mandiner Sport

2021-10-09 10:16:42

Jobbfelső: pipa címmel új vitapodcastet indít a Mandiner Sport. Az első részben a Magyarország–Albánia világbajnoki selejtező zárt kapussá tétele a téma, a beszélgetésben Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője mellett korábbi kollégánk, Ilku Miklós, az Index főszerkesztő-helyettese, valamint Edvi László, a Mandiner Sport labdarúgó szakújságírója és Csisztu Zsuzsa, a Mandiner Sport rovatvezetője, műsorvezető vesz részt. A podcast szombat délelőtt vált elérhetővé.

Szöllősi György Csisztu Zsuzsa

Eb 2020: Hazafiasságot és szeretetet váltottak ki az emberekből – Bölöni

2021-06-23 18:07:44

Lapunk állandó Eb-szakértője, Bölöni László volt a vendég a városligeti szurkolói zóna NS-pódiumán. A játékosként BEK-győztes szakemberrel Csisztu Zsuzsa, a városligeti UEFA Fan Zone sajtószóvivője beszélgetett.

superfeed portugál válogatott német válogatott francia válogatott magyar válogatott Euro 2020

Videó: ott lesz-e Szoboszlai az Eb-n? Mit vár Rossi a hazai közönségtől?

2021-05-23 21:19:31

Ott lehet-e Szoboszlai Dominik az Eb-keretben? Mit vár a szövetségi kapitány csapatától hazai közönség előtt? – többek között ezekről is beszélt Marco Rossi a Csisztu Sport Cast május 30-i adásában, amelyben az ifjú támadó is megszólal.

Csisztu Zsuzsa Csisztu Sport Cast CSC

Videó: celebek vagy korábbi élsportolók? Tápai és Kucsera a CSC-ben

2021-05-23 21:19:31

Kucsera-Tápai Szabina és Kucsera Gábor harmadik gyermekük érkezését várják, és mint minden pár, a várandósággal járó nehézségeket szeretettel teli évődéssel vészelik át – többek között erről is meséltek a Csisztu Sport Cast május 23-i adásában.

Tápai Szabina Kucsera-Tápai Szabina Kucsera Gábor Csisztu Zsuzsa Csisztu Sport Cast CSC

Videó: Rasovszky Kristóf már előretekint, éremért utazik Tokióba

2021-05-16 13:41:28

Rasovszky Kristóf nem a hazai rendezésű Lupa-tavi Európa-bajnokságot tekintette az év legfontosabb versenyének, ennek ellenére egy negyedik és egy ötödik hely után, fantasztikus benyúlással segítette bronzéremhez a Rohács Réka, Olasz Anna, Betlehem Dávid, Rasovszky Kristóf összetételű váltót a 10 kilométeres csapatversenyben. A nyílt vízi úszó volt a Csisztu Sport Cast legújabb vendége, s elárulta, hogy éremért utazik Tokióba, az olimpiára.

vizes Eb nyílt vízi úszás Tokió 2020 Rasovszky Kristóf Csisztu Zsuzsa Csisztu Sport Cast

Akinek ötlete van, jelentkezzen! Fókuszban a magyar sportinnováció támogatása

2021-04-28 14:38:55

SportTech Startup Program néven magyar sportinnovációs kezdeményezés indul, amelynek célja a hazai újítások, ötletek támogatása, amihez mentorként olyan, a sportéletben elismert szakemberek csatlakoztak, mint Talmácsi Gábor, Lóránt András vagy Csisztu Zsuzsa.

sportinnováció Talmácsi Gábor Lóránt András Csisztu Zsuzsa Borsányi Gábor

Videó: „A közösségi média tokkal-vonóval átalakította a sportújságírást”

2021-04-25 10:21:05

Hihetetlenül változó időket élünk és naponta érnek minket új, a szakmánkat érintő impulzusok. Itt van mindjárt például a Szuperliga. Egy kísérlet a sport tőkemaximalizálására, amely úgy tűnik, egyelőre csak terv marad. Az azonban már valóság, hogy hosszú évek óta a legnagyobb és leggazdagabb klubok óriási energiákat fektetnek abba, hogy saját sajtóosztályuk, tévéjük, csatornájuk és médiacenterük legyen, s ezzel együtt arra is törekszenek, hogy csak az a hír jusson el a nagyérdeműhöz, ami ezekben a „házi műhelyekben" készül. „A közösségi média tokkal-vonóval átalakította a sportújságírást és ehhez alkalmazkodni kell" – mondta Kálnoki Kis Attila, a 24.hu főmunkatársa a Csisztu Sportcast sportújságírókkal készült epizódjának második részében Szöllősi György, a Nemzeti Sport és a FourFourTwo főszerkesztője és Szujó Zoltán, az ITM autó- és motorsportstratégiai tanácsadója társaságában.

Szöllősi György Szujó Zoltán MSÚSZ Kálnoki Kis Attila Csisztu Zsuzsa Csisztu Sport Cast

Videó: Marco Rossi nem beszél mellé – interjú a kapitánnyal

2021-03-21 11:04:40

Tavaly idehaza az Év edzőjének választották, napokon belül pedig a 2022-es világbajnokság selejtezőivel kezdi meg az idényt a Csisztu Sport Cast legújabb vendége, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, az olasz Marco Rossi.

magyar válogatott magyar válogatott Marco Rossi Csisztu Zsuzsa Csisztu Sport Cast

AIPS: Csisztu Zsuzsa ismét műsorvezető lesz a globális díjátadón

2021-03-16 13:12:21

A március 22-én, hétfő este 19.30-kor kezdődő AIPS Sport Media Awards virtuális ceremónia központi helyszíne a vigevanói reneszánsz kastély lesz, Csisztu Zsuzsa egy budapesti stúdióból moderálja majd a rendhagyó díjátadót. Szilágyi Anna sportfotója még versenyben van a fődíjért a fiatalok kategóriájában – számolt be róla a Magyar Sportújságírók Szövetsége (MSÚSZ) hivatalos Facebook-oldalán a Nemzetközi Sportújságíró-szövetség (AIPS) hivatalos honlapján megjelent hír alapján.

Csisztu Zsuzsa AIPS

Az Év Sportolója Gála: Keleti Ágnes MSÚSZ-életműdíjban részesült

2021-01-09 11:16:19

A Magyar Sportújságírók Szövetsége életműdíjjal ismeri el a százéves Keleti Ágnest az M4 Sport – Az Év Sportolója 2020 Gálán.

születésnap Szabó Tünde Keleti Ágnes Csisztu Zsuzsa Az Év Sportolója Gála