Találatok a Csisztu Zsuzsa címkére

Találatok száma: 24

Úszás: Az igazság fáj, de kimondom – Milák a hazai gyengeségekről

2020-11-22 14:58:20

Milák Kristóf világ- és Európa-bajnok úszó – aki nemrég átesett a koronavírus-fertőzésen – a Csisztu Sport Cast november 22-i adásában elmondta, maradéktalanul felépült, és az izomveszteségen kívül nem élte meg rosszul a betegséget.

Milák Kristóf Csisztu Zsuzsa

Videó: Szilágyi Áron így képzeli el a tokiói olimpiát

2020-11-08 14:09:52

Komoly deklarációnak tekinthető a kétszeres olimpiai bajnok kijelentése, aki ellentétben számos válogatott sportolóval, eddig nem kapta el a koronavírust. A Csisztu Sport Cast november 8-i adásában a Vasas kardozója új pozíciója mellett azzal kapcsolatban is érdekes eseteket vázolt fel, hogy milyennek képzeli a jövő évi nyári ötkarikás játékokat Tokióban, s hogyan vizionálja zsinórban harmadik egyéni olimpiai bajnoki címe megszerzését.

vívás Szilágyi Áron Csisztu Zsuzsa Csisztu Sport Cast

Videó: Szoboszlai menedzsere nyugodtan tekint a jövőbe

2020-10-26 18:45:06

A Csisztu Sport Cast legutóbbi epizódjában a sztársportolók mellett ténykedő menedzserek szerepéről és jussáról esik szó. A műsor vendégei Szoboszlai Dominik, Hanga Ádám és a Baji Balázs, Fucsovics Márton, Milák Kristóf trió menedzserei, vagyis Esterházy Mátyás, Lóránt András és Dr. Pákay Péter.

Szoboszlai Dominik Esterházy Mátyás Csisztu Zsuzsa Csisztu Sport Cast

Videó: „Egy óra alatt 6000 halálos fenyegetést kaptunk”

2020-10-20 17:44:22

A Csisztu Sport Cast legutóbbi epizódjában a #thankscoach-mozgalom volt a középpontban, ezért Csisztu Zsuzsa három edzővel, Bánhidi Ákossal (rövid pályás gyorskorcsolya), Károlyi Andreával (3x3-as kosárlabda) és Märcz Tamással (vízilabda) beszélgetett.

Märcz Tamás Károlyi Andrea Csisztu Zsuzsa Csisztu Sport Cast Bánhidi Ákos

Videó: Tíznapos volt a fiam, amikor először láttam – Vincze Ottó

2020-10-14 22:29:33

A Csisztu Sport Cast legutóbbi adásában ikonikus sportoló édesapák vallották meg, mennyi minden maradt ki a szülői élményeikből a versenysport évei alatt, ugyanakkor azt is, hogy mennyivel gazdagabb az életük apaként.

Vincze Ottó Szécsi Zoltán Csisztu Zsuzsa

Sportvilág: félelem és teljesítményt befolyásoló izgulás

2020-09-19 11:39:00

Félelem és teljesítményt befolyásoló izgulás az élsportban, de tippek mindenkinek, aki izgult valaha – ez a témája a Csisztu Sport Cast legújabb epizódjának, amelynek vendége Michelisz Norbert WTCR-bajnok, Bartha Nóra Európa-bajnoki bronzérmes műugró és Dr. Lénárt Ágota, sportpszichológus, a Testnevelési Egyetem tanszékvezető docense.

Michelisz Norbert Lénárt Ágota Csisztu Zsuzsa Bartha Nóra

Légiósok: karrier, család, pénz, jövő – Szoboszlai válaszolt

2020-07-31 15:47:15

Szoboszlai Dominik, a Salzburg támadó középpályása a Csisztu Sport Cast vendége volt, a beszélgetésben pedig számos témát érintettek a karriertől a családon és pénzen át a magyar válogatott játékos jövőjéig.

Szoboszlai Dominik Red Bull Salzburg Csisztu Zsuzsa

AIPS: fókuszban a női újságírók az első online szemináriumon

2020-07-21 11:49:48

Majdnem száz országból mintegy négyszáz újságíró regisztrált a Nemzetközi Sportújságíró-szövetség (AIPS) első online szemináriumára, melynek keretében négy napon keresztül vitatják meg a női (sport)újságírók helyzetét, problémáit és a lehetséges megoldásokat.

sportújságírás Csisztu Zsuzsa AIPS

Koronavírus: „A profi sport túlélte a járvány okozta válságot, de...”

2020-06-10 19:31:10

Csisztu Zsuzsa a SportAccord elnökével, Raffaele Chiullival beszélgetett a Csisztu Sport Cast legújabb epizódjában. A világ egyik legbefolyásosabb sportvezetője szerint a profi sport túlélte a koronavírus-járvány okozta válságot.

Raffaele Chiulli Csisztu Zsuzsa Csisztu Sport Cast

Sportvilág: sportsérülések – veszélyben egy életpálya?

2020-05-12 13:26:59

A Csisztu Sport Cast 6., legújabb epizódjában a vendég Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutó, valamint Nagy László kétszeres BL-győztes korábbi magyar válogatott kézilabdázó volt, akik a sportsérülésekről, a megelőzésről és a visszatérésről beszélgettek.

Szabó Tünde Nagy László Csisztu Zsuzsa Baji Balázs

Sportvilág: anyaság és élsport – összeegyeztethető a kettő?

2020-04-02 22:36:49

Élsportoló anyukák, Mohamed Aida, Póta Georgina és Sastin Marianna járták körül a témát a Csisztu Sport Cast új epizódjában.

Sastin Marianna Póta Georgina Mohamed Aida Csisztu Zsuzsa

Tokió 2020: „Mire ez a kincstári optimizmus a NOB-tól?”

2020-03-22 12:47:07

Miközben a sportvilág egy része kifejezetten kéri a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot a tokiói olimpia elhalasztására, a NOB ragaszkodik álláspontjához, és a koronavírus-járvány okozta nehézségek ellenére sem akar változtatni a tervezett időponton. Csisztu Zsuzsa, a Magyar Sportújságírók Szövetségének alelnöke blogjában bővebben foglalkozott a témával, többek között a NOB felelősségét kutatva.

olimpia koronavírus Tokió 2020 Csisztu Zsuzsa

Tenisz: Ilyen jól nem teniszeztem még soha – Babos Tímea

2020-02-15 08:20:33

Babos Tímea volt Csisztu Zsuzsa (a Magyar Sportújságírók Szövetsége alelnöke) vendége a Csisztu Sport Cast legújabb epizódjában. A párosban háromszoros Grand Slam-tornagyőztes teniszező tabuk nélkül beszél a kritikákról, a nemzetközi és az itteni megítélésekről, a mögöttünk hagyott Australian Openről, a siker titkáról, s nem utolsósorban a bevételekről és a kiadásokról is.

tenisz Csisztu Zsuzsa Babos Tímea

Az Év Sportolója Gála: az NS vezető szerkesztője is a beszélgetésen

2020-01-11 11:15:36

S. Tóth János, a Nemzeti Sport vezető szerkesztője is részt vett azon a beszélgetésen, amelyet Csisztu Zsuzsa, a Magyar Sportújságírók Szövetségének alelnöke vezetett a Csisztu Sport Castben az Év sportolója díjjal kapcsolatosan.

S. Tóth János Csisztu Zsuzsa Az Év Sportolója Gála

MSÚSZ: Hosszú személyes történeteket osztott meg a Nők a sportban konferencián

2019-05-21 14:04:05

A 110 éves Magyar Sportújságírók Szövetsége jubileumi sportújságíró-kongresszusán Nők a sportban és a sportmédiában címmel rendeztek konferenciát. Ezen előadást tartott Hosszú Katinka is, aki elmondta, a tehetségtelennek tartott tinédzserből hogyan vált háromszoros olimpiai, többszörös világ- és Európa-bajnok úszóvá. Továbbá megosztott egy személyes történetet arról, hogy az üzleti életben nőként nem mindig veszik komolyan.  

nők a sportban és a sportmédiában MSÚSZ Hosszú Katinka Donna de Varona Csisztu Zsuzsa

Év Sportolója Gála: megérkezett a 9-szeres olimpiai bajnok díszvendég

2019-02-13 12:33:11

Megérkezett Budapestre a kilencszeres olimpiai bajnok Carl Lewis, a csütörtök esti Év Sportolója Gála amerikai díszvendége.

Szöllősi György Csisztu Zsuzsa Carl Lewis Az Év Sportolója Gála

Elismerés: AIPS-díj a futball-vb-nek, Boban is az átadón

2019-01-24 17:05:23

A Nemzetközi Sportújságíró-szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusának második napján, szerdán Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke (egyben lapunk főszerkesztője) és Csisztu Zsuzsa alelnök adta át Alekszandra Sikalovának, az oroszországi futball-vb médiaigazgatójának a 2018 legjobb sajtóközpontjának járó díjat a kiváló sajtókiszolgálásért.

foci vb 2018 Zvonimir Boban Szöllősi György MSÚSZ Csisztu Zsuzsa AIPS

Könyvbemutató: olimpiai bajnokok voltak Csisztu Zsuzsa vendégei

2018-11-14 10:03:57

Nem véletlen, hogy Kovács Katalin, a háromszoros olimpiai bajnok kajakkirálynő, Szécsi Zoltán háromszoros ötkarikás aranyérmes pólókapus és Völgyesi Gabi, a Unique énekesnője volt a vendége az ismert televíziós, Csisztu Zsuzsa könyvbemutatójának.

könyvbemutató könyv Szécsi Zoltán Kovács Katalin Csisztu Zsuzsa

Konferencia: a sportmanipuláció elleni fellépés volt a téma

2018-03-24 09:19:27

A Nemzeti Versenysportszövetség sikeres konferenciát szervezett , amelyen a sportmanipuláció elleni fellépés volt a téma.

sportmanipuláció Gianni Merlo Csisztu Zsuzsa AIPS

A gerendáról a stúdióba – interjú Csisztu Zsuzsával

2018-02-04 22:41:21

Sikeres tornászból lett népszerű és elismert sporttelevíziós. Közben jogi diplomát és szakjogászi képesítést is szerzett, az utóbbi időben pedig egyre többször vállal szerepet sportdiplomataként is.

torna televízió Csisztu Zsuzsa