Találatok a Bajcajev Vlagyiszlav címkére

Találatok száma: 10

FTC: oszétok egymás közt – Bajcajev Csercseszovék edzésén járt

2022-09-24 00:51:33

A Ferencváros pénteki tréningjét meglátogatta Bajcajev Vlagyiszlav oszét származású birkózó, aki már magyar színekben szerzett Európa-bajnoki ezüstérmet, s ötödik helyen zárt a nemrégiben, Belgrádban rendezett világbajnokságon.

birkózás Sztanyiszlav Csercseszov Ferencváros FTC Bajcajev Vlagyiszlav

Birkózó-vb: Muszukajev bronzérmes; Bajcajev az ötödik helyen zárt

2022-09-18 17:23:32

Muszukajev Iszmail bronzérmet nyert a Belgrádban rendezett birkózó-világbajnokság záró napján, a szabadfogású 65 kilogrammosok mezőnyében. A 97 kilós Bajcajev Vlagyiszlav lecsúszott a dobogóról, az ötödik helyen zárt a Stark Arénában.

birkózó-vb birkózás Muszukajev Iszmail Bánkuti Zsolt Belgrád Bajcajev Vlagyiszlav

Birkózó-vb: Muszukajev és Bajcajev is vigaszágas

2022-09-17 20:01:43

Muszukajev Iszmail (65 kg) egy vereség után, míg Bajcajev Vlagyiszlav (97 kg) két győztes és egy vesztes összecsapást követően a vigaszágon léphet szőnyegre a Belgrádban zajló birkózó-világbajnokság vasárnapi, szabadfogású záró napján.

birkózó-vb birkózás Muszukajev Iszmail Bánkuti Zsolt Belgrád Bajcajev Vlagyiszlav

Birkózó-vb: Bajcajev a legjobb nyolc között kikapott Belgrádban

2022-09-17 12:50:30

A tavasszal Európa-bajnoki ezüstérmes Bajcajev Vlagyiszlav sima győzelmekkel jutott a negyeddöntőig, de az elődöntőbe nem jutott be. Az Eb-győztes Muszukajev Iszmail ugyanakkor elveszítette első mérkőzését, s már csak a vigaszági folytatásban reménykedhet a belgrádi birkózó-világbajnokságon – írja a Magyar Távirati Iroda.

birkózó-vb birkózás Muszukajev Iszmail Bajcajev Vlagyiszlav

Birkózó-vb: Muszukajev Iszmail történelmet írhat

2022-09-09 16:38:05

Tizenkilenc fős csapattal vág neki birkózóválogatottunk a belgrádi Stark Arénában szombaton kezdődő világbajnokságnak, amelyen több mint 800 sportoló teszi próbára magát. Kötött- és szabadfogásban szép eredményeket várnak a szövetségi kapitányok, utóbbi fogásnem edzője, Bánkuti Zsolt például azt reméli, hogy 43 év után ismét ünnepelhetünk szabadfogású vb-aranyérmest.

birkózó-vb birkózás Váncza István Váncza Szőke Alex Muszukajev Iszmail

Birkózó Eb: Muszukajev az olimpiai kvalifikáción is hasonló teljesítményt vár magától

2022-03-30 01:26:34

Muszukajev Iszmail arany-, Bajcajev Vlagyiszlav ezüstérmes lett a budapesti birkózó Európa-bajnokságon. A keddi versenynap végén Eb-győztesünk, valamint a két versenyző edzője, Gulevszkij Konsztantyin nyilatkozott az NSO Tv-nek. 

szabadfogás budapesti birkózó Eb birkózó Eb aranyérem Muszukajev Iszmail Bajcajev Vlagyiszlav

Birkózó Eb: Bajcajev ezüstérmes 97 kg-ban

2022-03-29 19:56:21

Ezüstérmet szerzett Bajcajev Vlagyiszlav a budapesti birkózó Európa-bajnokságon a szabadfogásúak 97 kilogrammos versenyében, miután 11:5-re kikapott az azeri Magomedkhan Magomedovtól.

szabadfogás budapesti birkózó Eb birkózó Eb birkózás Bajcajev Vlagyiszlav

Birkózó Eb: Köszönöm a magyaroknak, hogy ilyen gyorsan befogadtak – Bajcajev

2022-03-28 20:27:46

Muszukajev Iszmail és Bajcajev Vlagyiszlav is aranyéremért birkózik kedden a hazai rendezésű Európa-bajnokságon. Mindkét honosított versenyzőnk hálás a magyar közönségnek azért a szurkolásért, amit a hétfői versenynapon kaptak. Többek között erről is beszéltek az NSO Tv-nek az elődöntők után. 

szabadfogás budapesti birkózó Eb birkózó Eb birkózás Muszukajev Iszmail Bajcajev Vlagyiszlav