Dánia: ismét lesújtott Nicklas Bendtner ökle – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.09. 16:48
null
Bendtner ismét bajba kerülhetett (Fotó: AFP)
Már-már azt lehetett hinni a hosszas csend után, hogy Nicklas Bendtner talán megjavult, de vasárnap hajnalban ismét hallatott magáról a Rosenborg fenegyereke. A dán válogatott csatár Koppenhágában egy taxist terített le, akinek összetört állkapcsát meg is kellett műteni.

 

A dán TV2 beszámolója szerint a koppenhágai rendőrséghez vasárnap hajnali 2.41-kor érkezett bejelentés egy taxis támadásról, a portál kérdésére a Dantaxi nevű cég szóvivője megerősítette, hogy Nicklas Bendtner volt az, aki kiütötte a sofőrt.

„A taxis állkapcsa eltört, meg is kellett műteni” – nyilatkozta Rasmus Krochin kommunikációs vezető.

A rendőrség, illetve a csatár klubja, a norvég Rosenborg nem erősítette meg, hogy a válogatott csatár lett volna az elkövető.

Bendtner nem először keveredett botrányba, a 30 éves labdarúgó egész életében kereste a bajt. 2011 szeptemberében, majd novemberében egyaránt hotelben történt verekedés miatt vették őrizetbe, 2011 decemberében előtt gyorshajtáson kapták, majd ugyanebben a hónapban egyik sunderlandi csapattársával állítólag megrongált néhány autót.

2012 februárjában gyorshajtás miatt két hónapra bevonták a jogosítványát, majd májusban biztosítás nélküli autót hajtott. 2012 júniusában az UEFA súlyos pénzbüntetést rótt ki rá, amiért az alsónadrágján az egyik fogadóiroda reklámját hordta, és meg is mutatta a Portugália elleni meccsen.

2013 márciusában a koppenhágai rendőrség elkapta, mert részegen a forgalommal szemben hajtott – ezt a kilengését már a szövetség sem nézte el, és fél évre kizárta a válogatottból. 2014 márciusában egy koppenhágai taxissal vitatkozott össze, majd bosszúból levizelte az autót. 2016-ban a Wolfsburgnál telt ki a becsülete, mert állandóan elkésett az edzésekről. 2017 óta a Rosenborg játékosa.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik