Az angolok megérkeztek Németországba

Vágólapra másolva!
2006.06.05. 18:31
Címkék
David Beckham, a pénteken rajtoló németországi világbajnokságra készülő angol labdarúgó-válogatott csapatkapitánya kihagyta a mai edzést, mert a Jamaica elleni barátságos mérkőzésen kisebb bokasérülést szenvedett. A nemzeti tizenegy ma délután érkezett meg Karlsruhéba.
David Beckham szombaton kapott rúgást a jobb bokájára
David Beckham szombaton kapott rúgást a jobb bokájára
David Beckham szombaton kapott rúgást a jobb bokájára
David Beckham szombaton kapott rúgást a jobb bokájára

A harmincéves klasszis szombaton a Jamaica ellen 6-0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen szenvedett kisebb bokasérülést, és ezért Sven-Göran Eriksson, az angol válogatott szövetségi kapitány le is cserélte őt a mérkőzés második félidejében.

Adrian Bevington az Angol Labdarúgó-szövetség kommunikációs igazgatója elmondta, hogy Beckham a barátságos mérkőzés második félidejében kapott egy rúgást a jobb bokájára, és ezért nem edzett a mai napon.

A csapatkapitány mellett a védelem két meghatározó tagja, John Terry és Ashley Cole is kihagyta az utolsó szigetországi tréninget. A Chelsea középső védője a térdét fájlalta, míg az Arsenal balbekkje a combját nem érezte százszázalékosnak.

Az angolok huszonhármas keretéből további két játékos, Wayne Rooney és Gary Neville is csupán könnyített edzésen vett részt.

NYERJEN A ZÁSZLÓKKAL!

Gyűjtse össze naponta a Labdarúgás rovatban meg- jelenő cikkek címét, melyekben egy Vb-csapat zászlóját találja!
Nyomja a CTRL C-t most!
JÁTSZOM! (klikk ide!)
Bevington elmondta azt is, hogy a Manchester United fiatal sztárja még mindig lábadozik a lábközépcsont-törése után, és a továbbiakban is folytatja a rehabilitációját a válogatott orvosi csapatával.

Gary Neville, a csapat jobb oldali védője viszont már teljes értékű edzésmunkát végez holnap, aki combizom-sérülés miatt hagyta ki a szombati, Jamaica elleni találkozót.

Az angol nemzeti csapat egyébként ma délután fél négykor szállt repülőre Lutonban, és öt óra körül már meg is érkezett Karlsruhéba.

Szavazás

Melyik ország nyeri a 2006-s labdarúgó vb-t?

Írja be az itt látható számot!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik