MLS: Nikolics Nemanja gólja pontot ért a Chicagónak

Vágólapra másolva!
2019.04.13. 06:21
A Chicago Fire Nikolics Nemanja tizenegyesből szerzett góljával egyenlített és szerzett pontot a Vancouver Whitecaps ellen az észak-amerikai MLS legutóbbi játéknapján.

Nikolics kezdőként lépett pályára az eddigi öt meccséből egyet megnyerő, kettőn döntetlent játszó, kétszer kikapó Chicagóban az eddig nyeretlen, öt meccsen egy pontot szerző kanadai csapat ellen.

Az első félidőben nem született gól, az egyik legnagyobb helyzet Nikolics előtt adódott. Az immár középhátvédet játszó Bastian Schweinsteiger 30 méteres lövése és Maxime Crepeau kapus védése után a magyar csatár elé pattant a labda, de Nikolics az oldalhálóba lőtt.

A második félidőben Yordy Reina révén a Vancouver az első kapura tartó lövéséből vezetést szerzett, és közeledett az első győzelme felé, mígnem a 84. percben a játékvezető a VAR bevetése után kezezés miatt tizenegyest ítélt a Chicagónak. A mérkőzést végigjátszó Nikolics értékesítette a büntetőt, sőt, ha Crepeau a 89. percben nem mutat be hatalmas bravúrt C. J. Sapong kísérlete után, fordíthatott volna.

Maradt az 1–1, a Fire a Keleti főcsoport nyolcadik helyéről várja a folytatást, a következő meccsén a Vancouverhez hasonlóan eddig nyeretlen Coloradóval találkozik.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik