N-P. T. 2021.03.07 18:46 Frissítve: 2021.03.07 19:15

NB I: Nehéz bármit is mondani, éppen belehalok ebbe az egészbe – Horváth Ferenc

Egészen a meccs végéig nem született gól a Honvéd és a Kisvárda találkozóján az NB I 25. fordulójában, majd egy védelmi hibát követően megszerezték a vendégek a hosszabbításban a győztes gólt. A találkozó után így értékeltek a vezetőedzők.

 

 

Horváth Ferenc még másodpercekkel a vége előtt sem gondolta, hogy vereség lehet a vége (Fotó: Dömötör Csaba)

A Kisvárda trénere, Supka Attila szerint maximálisan megvalósították a mérkőzésen azt, amit előre elterveztek.

„Még akkor is, ha csak az utolsó pillanatban szereztük meg a győztes gólt. Fontos mérkőzés volt, mert nem sok sikerben volt részünk az elmúlt időszakban, így most könnyebb lesz a játékosokat felkészíteni a következő fordulókra. Korábban is szerezhettünk volna gólt, nagyon jól megoldottuk a védekezést, most kezd úgy összeállni, amilyen ősszel volt.”

A Nemzeti Sport arról kérdezte, mennyire volt érzelmes számára a mérkőzés amiatt, hogy korábbi csapata, a Bp. Honvéd ellen játszottak.

„Teljesen mindegy, hogy melyik csapatot vertük meg. Az érzelmek természetesen megvannak a Honvéddal kapcsolatban, nem felejti el az itt töltött időszakot az ember, de ezt függetleníteni kellett a mérkőzésen.”

 

A kispestiek vezetőedzője, Horváth Ferenc nehezen találta a szavakat a találkozó után.

„A Kisvárda abszolút visszaállt, arra várt, mikor hibázunk, bevált a taktikájuk. Próbáltuk nem siettetni a játékot, megtalálni a területeket, ez a második félidőben többé-kevésbé sikerült is. Veszélyesen játszottunk, nem éreztem, hogy baj lehetne, de a futball ilyen. Nekünk kellett inkább játszanunk, ez annyira nem feküdt nekünk. Nem azt mondom, hogy rosszul játszottunk, mert a lezárt területek ellenére megvoltak a lehetőségeink, de sajnos nem sikerült gólt lőni.”

Kollégánk arról kérdezte: összességében milyennek látja most a csapatát?

„Nehéz, most egy alanyt és állítmányt alig tudok összerakni, éppen belehalok ebbe az egészbe. Jó csapatunk van, biztos vagyok benne, hogy bennmarad a Honvéd. De ez egy sokk volt, nem gondoltam még másodpercekkel a vége előtt sem, hogy ezt a meccset el tudjuk veszíteni.”

LABDARÚGÓ NB I
25. FORDULÓ

Bp. Honvéd–Kisvárda 0–1 (Navrátil 90+2.)

ÉLŐ SZÖVEGES TUDÓSÍTÁS ITT!

 

2021.04.22 23:32:10

Labdarúgó NB I CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Ha felcsapunk egy újságot, átfutunk egy sportcikket, figyelünk egy sportközvetítést, zsong körülöttünk a sok »playoff«, »kvalifikáció« »draft«, »interception«.

2021.04.22 00:12:29

Labdarúgó NB I DEÁK ZSIGMOND

NS-VÉLEMÉNY. A Fradi lehet az esélyesebb, akárki jön szembe.

2021.04.21 14:50:14

Labdarúgó NB I CSERHÁTI ANDRÁS (összefoglaló), HATÁR DÁVID (percről percre)

Előbb Hahn János szerezte meg idénybeli 19. gólját, majd Balogh Balázs is beköszönt.

2021.04.21 13:28:13

Labdarúgó NB I SOMOGYI ZSOLT (összefoglaló), PÓSFAI GYULA (percről percre)

Vutov révén hamar előnybe került a borsodi csapat, ám Negóék a második félidőben hárommal válaszoltak.