Videó: „Talán kicsit elvesztettük a fókuszt” – mondta Sztankovics pezsgőben fürödve

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.04.20. 22:27
null
A labdarúgó NB I 29. fordulójában a Ferencváros gól nélküli döntetlent játszott odahaza a Kisvárdával, de ezzel az egy ponttal is bebiztosította a bajnoki címét. A találkozó után Dejan Sztankovics értékelését a sajtótájékoztatón játékosai félbeszakították, miután rárontottak, hogy pezsgővel locsolják.

A Ferencváros vezetőedzője, Dejan Sztankovics válaszolt a Nemzeti Sport kérdésére a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón (ITT olvashat róla), majd a tolmácsa elkezdett fordítani, amikor néhány játékosa, köztük Eldar Civic, Pászka Lóránd, Varga Barnabás, Mohammed Abu Fani, Marquinhos, Botka Endre és Henry Wingo megjelent a sajtóteremben, és pezsgővel locsolta a mestert, amiből Sztankovics tolmácsa mellett a sajtómunkások és a technikai eszközök is bőven kaptak. 

„Azt hiszem, egy kicsit elvesztettük a sajtótájékoztató fókuszát” – reagált az esetre Sztankovics, majd megigazította a pezsgőben fürdő tolmácsa haját.

Nézze meg az esetet videón:

A TELJES SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ:

DEJAN SZTANKOVICS, A FERENCVÁROS VEZETŐEDZŐJE:

Milyen érzés Magyarországon is bajnoknak lenni?
A Ferencvárosnak sorozatban ez a hatodik, de nekem az első aranyérmem. Kubatov Gábor elnök úrnak az elsők között szeretném megköszönni a bizalmat, de a teljes vezetőség, szakmai stáb kitett magáért, a játékosok lenyűgözőek voltak, most lehet ünnepelni.
Bosszús a Kisvárda elleni döntetlen miatt, vagy a lényeg az első hely?
A meccsről ne beszéljünk most, ha kérhetném. Sokat dolgoztunk ezért a bajnoki címért. Tizenkét győzelmünk van a tavasszal és két döntetlenünk. Élvezni akarom a sikert, az sem zavar, hogy itt, a sajtóteremben most három üveg pezsgőt öntöttek a játékosok a nyakamba. Ha Ferrarid van, de nem tudod vezetni, rizikót vállalsz. A srácok segítettek ezt a csodamasinát vezetni. De tudják, mi a legnagyobb győzelem számomra?
Az aranyérem?
Amikor Milánóban voltam a fiamnál, néztem a Zalaegerszeg elleni mérkőzést, és a győztes gólunknál húsz játékos ugrált egymás nyakában. Na, nekem ez az igazi siker!

FECZKÓ TAMÁS, A KISVÁRDA VEZETŐEDZŐJE:

Megkeserítették a Ferencváros életét.
Szervezetten, jól védekeztünk, és bár a Groupama Arénában pontot szerezni nagy eredmény, a nehéz helyzetünkre tekintettel ennyinek nem tudunk örülni. Az első percben volt egy nagy ziccerünk, utána egyértelműen a Fradi irányított, számos lehetősége volt, mi pedig küzdöttünk, védekeztünk és álltuk a sarat.
Mit szól fiatal kapusa, Kovács Marcell teljesítményéhez?
Nagyon jól védett, neki is köszönhetjük ezt az egy pontot. De rajta kívül is akadtak jó teljesítmények a csapatban, külön öröm a számomra, hogy a fiatalok mind helytálltak.
Papíron még nem estek ki, de a helyzetük rendkívül nehéz. Bíznak még a csodában?
Amíg nem húzzák meg a vonalat, küzdünk. A mostani pontszerzés miatt is kettős érzések kavarognak bennem. Kedden következik a Paks elleni kupaelődöntő, szeretnénk megragadni a lehetőséget. És még valami: kívánom Dejan Sztankovicsnak, hogy a fia minél hamarabb meggyógyuljon!

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

LABDARÚGÓ NB I
29. FORDULÓ
Ferencvárosi TC–Kisvárda Master Good 0–0
Budapest, Groupama Aréna, 13 749 néző. Vezette: Káprály

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik