Női kézi: magyar válogatott beállóval erősített az FTC

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.06.12. 13:00
null
Bordás Réka az FTC-ben folytatja (Fotó: <a href="https://www.fradi.hu/kezilabda/noi-kezilabda/hirek/magyar-valogatott-bealloval-erositettunk" target="_blank">fradi.hu</a>)
A Ferencváros női kézilabda csapat hivatalos honlapján jelentette be, a Debrecen magyar válogatott beállója, Bordás Réka csatlakozik a fővárosi klubhoz a 2023-as idényben.

 

„Szerettem volna szintet lépni, a Bajnokok Ligájában szerepelni, ezért nagyon örültem a Ferencváros megkeresésének, és úgy éreztem, élnem kell a lehetőséggel – mondta Bordás Réka a fradi.hu-nak. – Volt szerencsém a final fourt a helyszínen megtekinteni, és átélve a hangulatot, alig bírtam magammal, az volt bennem, úristen, de jó lenne, ha a pályán tudnék lenni én is, szóval nagyon várom már, hogy kezdjük a közös munkát.”

A 25 éves, karcagi születésű beálló – aki nem mellesleg a világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó, Bordás József lánya – 2017 óta játszik a magyar élvonalban, ahol eddig egy nyíradonyi kölcsönév után végig a DVSC kézilabdázója maradt. 2021-ben kapta meg az első válogatott meghívóját, így a tokiói olimpián már ott volt kerettagként.

A Ferencváros a bajnokságban és a BL-ben is ezüstérmet szerzett az egy hete zárult idényben.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik