Női kézi: Lenyűgöző és ijesztő – így látta ellenfélként a Győrt Sandra Toft

Vágólapra másolva!
2022.08.04. 11:17
Sandra Toft ellenfélként többször is pályára lépett a Győr otthonában, legutóbb éppen májusban a Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján, még a Brest Bretagne színeiben. Hogy milyennek látta a klasszis dán kapus új csapatát hazai pályán ellenfélként? Többek között erre is választ adott az NSO Tv-nek.

Sandra Toft még csak rövid ideje tartózkodik Győrben, de ahogy fogalmazott, máris otthon érzi magát az új csapatánál. Mindenki kedvesen fogadta, és egy álma vált valóra azzal, hogy az ötszörös Bajnokok Ligája-győzteshez igazolt. Amikor aláírta a szerződését, akkor még az volt az elképzelés, hogy ennek az idénynek is három topkapussal vág neki a csapat, végül azonban ketten maradtak a posztra Silje Solberggel. A dán vb-bronzérmes kapus videónkban kitér erre is, elmondja, milyen a munkakapcsolat közte és a norvég klasszis között.

Az előző három idényt a Brest Bretagne-ban töltő játékos legutóbb májusban lépett pályára az Audi Arénában a Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján. Arra voltunk kíváncsiak, hogy ellenfélként hogyan látta a Győrt?

„Lenyűgöző, de egyben ijesztő is volt ellene játszani ebben az arénában. A szurkolók elképesztő atmoszférát tudnak itt teremteni” – válaszolta.

Videónkban szóba kerül a hullámvasút is,amellyel kapcsolatban nincsenek jó emlékei a közelmúltból.Valamint az iránt is érdeklődtünk, teljesen rendbe jött-e a vállsérülése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik