PUSZTAI VIOLA
PUSZTAI VIOLA
2022.08.04 11:17 Frissítve: 2022.08.04 11:17

Női kézi: Lenyűgöző és ijesztő – így látta ellenfélként a Győrt Sandra Toft

Sandra Toft ellenfélként többször is pályára lépett a Győr otthonában, legutóbb éppen májusban a Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján, még a Brest Bretagne színeiben. Hogy milyennek látta a klasszis dán kapus új csapatát hazai pályán ellenfélként? Többek között erre is választ adott az NSO Tv-nek.

 

 
 Ana Gros: Nem csak a távoli lövésekkel akarom segíteni a Győrt

Sandra Toft még csak rövid ideje tartózkodik Győrben, de ahogy fogalmazott, máris otthon érzi magát az új csapatánál. Mindenki kedvesen fogadta, és egy álma vált valóra azzal, hogy az ötszörös Bajnokok Ligája-győzteshez igazolt. Amikor aláírta a szerződését, akkor még az volt az elképzelés, hogy ennek az idénynek is három topkapussal vág neki a csapat, végül azonban ketten maradtak a posztra Silje Solberggel. A dán vb-bronzérmes kapus videónkban kitér erre is, elmondja, milyen a munkakapcsolat közte és a norvég klasszis között.

Az előző három idényt a Brest Bretagne-ban töltő játékos legutóbb májusban lépett pályára az Audi Arénában a Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján. Arra voltunk kíváncsiak, hogy ellenfélként hogyan látta a Győrt?

„Lenyűgöző, de egyben ijesztő is volt ellene játszani ebben az arénában. A szurkolók elképesztő atmoszférát tudnak itt teremteni” – válaszolta. 

Videónkban szóba kerül a hullámvasút isamellyel kapcsolatban nincsenek jó emlékei a közelmúltból. Valamint az iránt is érdeklődtünk, teljesen rendbe jött-e a vállsérülése.  

2022.08.18 17:41:45

Kézilabda Ő. B. P.

A torna szerdán kezdődött, s majd pénteken derül ki, mely együttesek állhatnak majd fel a dobogóra.

2022.08.06 23:57:19

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Valóban törvényszerű-e a hanyatlás, és ha igen, akkor tartós és visszafordíthatatlan-e? Ha pedig szintén igen, megengedheti-e a kézilabda, amely a harmadik évezred sportágaként címkézi magát, és ezt nem is ok nélkül teszi, hogy öncsonkítás útján veszítsen a látványosságából, a mutatvány jellegéből, a vonzerejéből?

2022.07.18 22:51:28

Kézilabda VARGA ÁDÁM

A korábban öt évig a Veszprémet is erősítő északmacedón legendát stílusosan meg is koronázták.

2022.07.13 23:28:26

Kézilabda BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL.S bár mindig azt mondják, a tehetség utat tör magának, és nyilván a legszerencsésebb eset, ha valakinek nem kell a korát, az érettségét számba venni, amikor pályára lép, de bizony a legtöbb esetben óvatosan kell adagolni a nyomást, a felelősséget, mert a megélt sikerek és kudarcok, illetve az őket követő reakciók is torzíthatják a személyiséget, ami nyilván meghatározó abból a szempontból, hogy az illető milyen pályát fut be.

2022.07.03 22:51:00

Kézilabda THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A nagyok között is lesznek vezéregyéniségek közülük.