PUSZTAI VIOLA
PUSZTAI VIOLA
2022.08.02 16:00 Frissítve: 2022.08.02 16:25

Női kézi: Nem csak a távoli lövésekkel akarom segíteni a Győrt – Ana Gros

Ana Gros tíz év után tért vissza Győrbe, s amikor belépett az arénába, csupa pozitív emlék kerítette a hatalmába. Sok üzenetet kapott a szurkolóktól, s már alig várja, hogy elkezdődjön az idény. Hogy miben lehet leginkább a csapat segítségére? Erre is válaszolt az NSO Tv-nek.

 

Ana Gros tíz év után tért vissza Győrbe, sokkal rutinosabban és a világ egyik legjobb játékosaként. Amikor újra belépett az arénába – illetve az edzéseknek helyet adó Magvassy Mihály Sportcsarnokba –, csupa jó emlék kerítette hatalmába, s a fogadtatás is szívélyes volt, így szinte már úgy érzi, mintha hosszú ideje a győrieket erősítené. Az erősítéshez kétség sem férhet, s bár ő is azt mondja, elsősorban a legnagyobb fegyverével, a távoli lövésekkel tudja majd segíteni a csapatot, nem szeretné, ha csak erre korlátozódna a szerepköre.

„Összetett kézilabdázónak tartom magam, aki képes kiszolgálni a csapattársakat is. Illetve ha az ellenfél kilép rám, mert fél a távoli lövéseimtől, akkor a többiek előtt adódhat kecsegtetőbb helyzet, több hely marad nekik a falban. Ebből mindenképpen előnyt kell kovácsolnunk. Tudom, hogy sosem tartoztam a legjobb védekező játékosok közé, de ebből is ki akarom venni a részem, ezért keményen dolgozom mindennap az edzéseken” – mondta a 31 éves szlovén jobbátlövő. 

Videónkban arról is beszél, hogy miután kiderült, visszatér Győrbe, rengeteg üzenetet kapott a szurkolóktól. Emellett kitér arra is, miben változott a tíz évvel ezelőtti önmagához képest.  

A szlovén játékossal interjút olvashatnak a szerdai Nemzeti Sportban is. 

2022.08.18 17:41:45

Kézilabda Ő. B. P.

A torna szerdán kezdődött, s majd pénteken derül ki, mely együttesek állhatnak majd fel a dobogóra.

2022.08.06 23:57:19

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Valóban törvényszerű-e a hanyatlás, és ha igen, akkor tartós és visszafordíthatatlan-e? Ha pedig szintén igen, megengedheti-e a kézilabda, amely a harmadik évezred sportágaként címkézi magát, és ezt nem is ok nélkül teszi, hogy öncsonkítás útján veszítsen a látványosságából, a mutatvány jellegéből, a vonzerejéből?

2022.07.18 22:51:28

Kézilabda VARGA ÁDÁM

A korábban öt évig a Veszprémet is erősítő északmacedón legendát stílusosan meg is koronázták.

2022.07.13 23:28:26

Kézilabda BOBORY BALÁZS

ALAPVONAL.S bár mindig azt mondják, a tehetség utat tör magának, és nyilván a legszerencsésebb eset, ha valakinek nem kell a korát, az érettségét számba venni, amikor pályára lép, de bizony a legtöbb esetben óvatosan kell adagolni a nyomást, a felelősséget, mert a megélt sikerek és kudarcok, illetve az őket követő reakciók is torzíthatják a személyiséget, ami nyilván meghatározó abból a szempontból, hogy az illető milyen pályát fut be.

2022.07.03 22:51:00

Kézilabda THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A nagyok között is lesznek vezéregyéniségek közülük.